Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | AC Milan a pus ochii pe Dennis Man: ”Maldini a luat deja legătura cu Parma”

NEWS ALERT | AC Milan a pus ochii pe Dennis Man: ”Maldini a luat deja legătura cu Parma”

Serie A

Comentarii

Dennis Man (24 de ani) are evoluţii din ce în ce mai bune la AC Milan.

NEWS ALERT | AC Milan a pus ochii pe Dennis Man: ”Maldini a luat deja legătura cu Parma!”

Potrivit presei italiene, AC Milan a pus ochii pe Dennis Man. Planul rossonerilor este următorul: tinta principală a "Diavolilor" este Hakim Ziyech de la Chelsea, însă milanezii sunt pregătiţi să apeleze şi la Man, în cazul în care nu vor reuşi să îl tranfere pe marocan. 

"Alternativa pentru Ziyech este Dennis Man. Românul are un sezon excelent în Serie B, chiar dacă încă nu reuşeşte să fie constant. În orice caz, transferul lui Man ar oferi o gură de prospeţime şi imprevizibilitate, de care a fost nevoie deseori.

Maldini deja a luat legătura cu Parma pentru a încerca să afle o sumă de transfer, iar 'Cruciaţii' şi-au arătat disponibilitatea pentru mutare.Dacă transferul lui Ziyech se complică, atunci Maldini va merge la Parma", au scris italienii. 

Dennis Man a ajuns la patru goluri marcate pentru Parma în 13 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon. Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 11 milioane de euro, plus alte două milioane sub formă de bonusuri de performanţă.

  • 6,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Parma a luat ţeapă de la Becali? Dennis Man a fost pus la zid: ”Plăteşte pentru că a fost cumpărat la preţul unui jucător de top”

 

Afla mai multe despre: dennis manac milan 

viewscnt
Articole similare