Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Adio, Arcul de Triumf! Unde va juca Dinamo meciurile de acasă

NEWS ALERT | Adio, Arcul de Triumf! Unde va juca Dinamo meciurile de acasă

Superliga

Comentarii

Aşa cum Ovidiu Burcă a anunţat în urmă cu o săptămână, Dinamo nu va mai juca meciurile considerate pe teren propriu pe Stadionul Arcul de Triumf.

Odată cu promovarea echipei în Superligă, suporterii ”câinilor” au umplut aproape meci de meci arena cochetă de lângă Mănăstirea Casin. Nu doar gazonul, ci şi numărul mic de locuri de pe Arcul de Triumf (7500) a reprezentat o problemă pentru Dinamo. Deşi stadionul din sectorul 1 i-a purtat noroc lui Dinamo în acest an, gruparea din Ştefan cel Mare va juca partidele de acasă pe Arena Naţională.

Dinamo revine pe Arena Naţională!

Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook în care ultraşii au anunţat revenirea ”câinilor” pe cea mai mare arenă din ţară. În acest an, Dinamo a disputat doar două meciuri pe Arena Naţională din postura de gazdă, în Liga 2, contra Stelei (3-0) şi cu FC Argeş în barajul de promovare în Superligă (6-1).

”Următoarele meciuri se vor juca pe Arena Naţională, ca să ştiţi”, a notat Peluza Cătălin Hîldan.

Ovidiu Burcă ”nu vrea să se mai supere”. ”E greu să ne mai vedeţi pe Arcul de Triumf”

”Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeţi, n-aş vrea să supăr, am văzut că am deranjat foarte multă lume, eu doar mi-am spus un punct de vedere după meciul trecut. Eu mi-aş dori să jucăm pe o suprafaţă decentă. Ne dorim întotdeauna să avem o suprafaţă pe care să putem aborda aşa cum ne dorim noi meciurile”,spunea Ovidiu Burcă, în urmă cu o săptămână.

În următoarea etapă, Dinamo va primi vizita lui FCU Craiova 1948, pe 15 septembrie, de la 21:30. Partida va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare