Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător din Superligă, pe lista marilor dezamăgiri: ”A fost căpitan la Real Madrid!”

Un jucător din Superligă, pe lista marilor dezamăgiri: ”A fost căpitan la Real Madrid!”

Fotbal

Comentarii

Drumul de la un tânăr de mare perspectivă, la un fotbalist de duzină, uneori poate fi mai mic decât s-ar crede.

Jurnaliştii mexicani au întocmit un top al jucătorilor care nu s-au ridicat la nivelul talentului şi aşteptărilor în ultimii ani.

Printre ei, se regăseşte şi un fotbalist care evoluează în Superligă. Evoluează este mult spus, pentru că a bifat doar 16 minute pentru Hermannstadt în acest start de sezon.

Paolo Medina, fost căpitan la juniorii lui Real Madrid

Paolo Medina a fost inclus de către mexicani pe o listă selectă a jucătorilor autohtoni ce nu au reuşit niciodată să-şi atingă adevăratul potenţial.

  • Iată câteva exemple: Diego Gama, Giovanni dos Santos, Ulises Davila sau Joao Maleck.

Fotbalistul născut la Veracruz a jucat la academiile celor de la Real Madrid şi Benfica, iar la gruparea Merengues a fost chiar căpitan. În prezent, joacă la echipa românească FC Hermannstadt”, au notat jurnaliştii mexicani.

Cine este Paolo Medina?

Paolo Medina este un fundaş dreapta care şi-a început cariera în ţara natală, la Deportivo Alcobendas.

În 2009, la doar 10 ani, a luat drumul Spaniei şi a semnat cu Real Madrid. Avea să evolueze la ”La Fabrica” timp de şapte ani, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai academiei.

Apoi, în 2017, a lăsat-o pe Real Madrid pentru a evolua alături de Benfica în grupele UEFA Youth League. A fost titular într-o echipă cu Jota şi Joao Felix.

Tot în 2017, Paolo Medina a fost inclus pe lista trofeului ”Golden Boy”, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din lume.

Din păcate pentru el, au urmat ani dificili şi fără strălucire. În 2018 a plecat de la Benfica, iar în 2022 a ajuns în România, la Hermannstadt, după experienţe nereuşite la Monterrey, Monarcas, Panetolikos şi Logrones.

Afla mai multe despre: paolo medinamexic 

viewscnt
Articole similare