You are here:

NEWS ALERT Decizie de ultimă oră luată de Gigi Becali! Surpriză uriaşă: FCSB renunţă la un jucător adus cu surle şi trâmbiţe

NEWS ALERT Decizie de ultimă oră luată de Gigi Becali! Surpriză uriaşă: FCSB renunţă la un jucător adus cu surle şi trâmbiţe

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat un nou titlu în Liga I, iar acum Gigi Becali a început deja să-şi pregătească echipa pentru noul sezon.

Bogdan Argeş Vintilă s-a despărţit de prima echipă a celor de la FCSB, iar acum răspunde de rezultatele echipei secunde. În locul său, pe banca vicecampioanei României, au fost aduşi Toni Petrea şi Thomas Neubert, care se ocupă acum de pregătirea celor de la FCSB.

În plus, Gigi Becali a reuşit şi primele două transferuri pentru noul sezon. Ce-i drept, patronul roş-albaştrilor a adus doi jucători liberi de contract, însă ambii sunt veniţi de la echipe care evoluează în play-off-ul actualului sezon din Liga I.

Becali renunţă la Petre. Atacantul poate pleca de la FCSB

Marius Briceag şi Sergiu Buş sunt marile speranţe ale lui Gigi Becali. Dacă fundaşul stânga n-a evoluat prea mult în actuala stagiune la Universitatea Craiova, atacantul de 27 de ani a fost om de bază în lotul lui Gaz Metan Mediaş.

Astfel, prin venirea lui Sergiu Buş, Adrian Petre va trece în plan secund pentru sezonul următor. După despărţirea oficială de Harlem Gnohere, atacantul de 22 de ani a fost titular din ofensiva celor de la FCSB, însă n-a reuşit să impresioneze şi a fost criticat, în nenumărate rânduri, de patronul Gigi Becali.

Adus în iarna acestui an, de la Esbjerg, cu 800 de mii de euro, Adrian Petre a marcat doar două goluri în cele zece meciuri jucate pentru FCSB, în toate competiţiile. Odată cu venirea lui Sergiu Buş, Petre nu va mai intra în vederile lui Toni Petrea pentru un loc de titular în atacul vicecampioanei României, astfel că Gigi Becali va urmări să-l vândă în această vară. De altfel, patronul de la FCSB a şi declarat că vrea să scape de toţi fotbaliştii cu salarii mari din lotul echipei, iar Adrian Petre încasează lunar 17 mii de euro.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Adrian Petre pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare