Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Nelu Varga a acuzat stări de rău după Rapid - CFR! Ce s-a întâmplat cu patronul campioanei

NEWS ALERT | Nelu Varga a acuzat stări de rău după Rapid - CFR! Ce s-a întâmplat cu patronul campioanei

CFR Cluj

Comentarii

Rapid s-a impus cu 2-1 în faţa CFR-ului, însă oficialii campioanei României au acuzat în termeni duri maniera de arbitraj a lui Cătălin Popa.

NEWS ALERT | Nelu Varga a acuzat stări de rău după Rapid - CFR! Ce s-a întâmplat cu patronul campioanei

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 m pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul.

Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat.

Finanţatorul grupării ardelene, Nelu Varga, a fost nemulţumit de arbitrajul de aseară din Giuleşti. De supărare, Varga nu s-a simţit bine. 

„Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe faţă. Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi aşa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înţelege nimeni nimic. 

Dintr-un sistem care ar trebui să asigure coorectitudinea şi echidistanţa între toate echipele care se luptă în SuperLiga, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat. Nici nu mai ştiu dacă e doar prostie şi neştiinţă din partea arbitrilor sau este pur şi simplu un instrument de tâlhărie”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik. 

Conducerea CFR-ului a răbufnit. Declaraţii fără precedent la adresa arbitrului Cătălin Popa: "E grav ce spun. Faci asta doar când ai un ordin şi spatele asigurat"

Rapid are 32 de puncte în clasament şi este pe locul secund, la cinci puncte de Farul.

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais - Kait, Al. Albu, Emmers - Sefer, Luckassen (Vojtus 90), Al. Ioniţă II (Dugandzic 63). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Yuri (Kolinger 43), A. Burcă, Braun - Boateng, Muhar, Bordeianu (Janga 73) – Petrila (Birligea 46), Malele, Deac (Roger 78). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: rapidcfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare