Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Nicolae Badea se retrage din Programul DDB: ”Mă opresc aici”

NEWS ALERT | Nicolae Badea se retrage din Programul DDB: ”Mă opresc aici”

Dinamo București

Comentarii

Problemele pentru Dinamo continuă! Nicolae Badea şi-a anunţat retragerea din programul DDB.

NEWS ALERT | Nicolae Badea se retrage din Programul DDB: ”Mă opresc aici”

Omul de afaceri Nicolae Badea (73 de ani) a anunţat că nu va mai fi membru în Programul DDB, sătul de situaţia ”câinilor” şi dezamăgit de anumite decizii pe care le-au luat suporterii.

"Da, e adevărat, mă retrag din Programul DDB! Sunt sigur că vor veni în locul meu alţi dinamovişti care să construiască un viitor mai bun acestei grupări. Eu mă opresc aici!

Cât de bun este un doctor computer? Poate un AI să pună diagnosticul corect? Este profesia de medic în pericol? Pe Digi Life şi Digi Online, de la 21:00!

Am achitat în avans cotizaţia VIP pe tot anul, sper să le folosească mica mea contribuţie. Programul DDB a avut multe momente când merită aplauze, dar şi acţiuni mai puţin inspirate… Le urez mult succes", a spus Nicolae Badea pentru Fanatik.

  • 14.739 de membri mai are Programul DDB în acest moment, dar doar circa 5.000 fiind cotizanţi anunţă sursa citată anterior 

„Câinii” s-au peticit din mers, după începerea sezonului Ligii 2, astfel că rezultatele pozitive încă nu au început să apară în campionat. Dinamo a ajuns, însă, în play-off-ul Cupei României după 3-0 cu CS Tunari şi şi-a propus calificarea în grupele competiţiei.

Afla mai multe despre: ddbdinamo 

viewscnt
Articole similare