You are here:

Nici dacă era patron în Ştefan cel Mare nu vorbea aşa! Gigi Becali, ”îndrăgostit” de galeria lui Dinamo: ”Îmi plac fanii lor, au cele mai tari coregrafii”

Nici dacă era patron în Ştefan cel Mare nu vorbea aşa! Gigi Becali, ”îndrăgostit” de galeria lui Dinamo: ”Îmi plac fanii lor, au cele mai tari coregrafii”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a surprins pe toată lumea cu ultimele declaraţii făcute despre Dinamo. Patronul de la FCSB a recunoscut că a jucat fotbal în Ştefan cel Mare şi că e ”îndrăgostit” de galeria dinamovistă

Criza în care Dinamo se află de câţiva ani l-a făcut pe Gigi Becali să mai uite de rivalitatea dintre FCSB şi trupa din Ştefan cel Mare. Patronul roş-albaştrilor nu s-a putut abţine să nu recunoască faptul că e impresionat de coregrafiile făcute de galeria dinamovistă şi că ”Doar Dinamo Bucureşti” de la meciul cu City l-a enervat teribil.

Eu am jucat fotbal la Dinamo, în tinereţe. Eram aproape de stadion şi am fost 3-4 luni la Dinamo. M-am antrenat acolo. Era antrenor Dima. Eu niciodată nu am fost un suporter înfocat, nu am avut microbul fotbalului.

Dinamo e simbol şi trebuie să fie preluată de un dinamovist. Nu te joci cu Dinamo. Are mii şii mii de suporteri şi nu e corect faţă de ei. Chiar dacă mă ciondănesc cu Dinamo, eu respect echipa. N-are nimeni coregrafie ca Dinamo.

Eu mă iau de fani, dar mă oftic, mă atac când văd coregrafiile. Mor de oftică şi fac haz de necaz. Merită respect suporterii pentru coregrafiile pe care le fac. Totuşi, ce au făcut la meciul cu City, coregrafia cu «Doar Dinamo Bucureşti» a fost hoţie", a spus, fără să fie ironic, Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: becalidinamofcsb,  

viewscnt
Articole similare