Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici FCSB n-a scăpat de problemele cu rasismul: ”Păi, nu merge aşa!” | EXCLUSIV

Nici FCSB n-a scăpat de problemele cu rasismul: ”Păi, nu merge aşa!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Acuzaţiile de rasism sunt la ordinea zilei în sportul românesc, în ultima perioadă.

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, este de părere că aceste probleme ar dispărea, dacă lumea nu s-ar mai simţi atât de lezată, mai ales în unele situaţii în care problema ar fi putut fi privită drept o glumă (neinspirată). 

Mihai Stoica: ”Ştiţi că am avut probleme cu Muniru”

Cum a fost declaraţia lui Dorinel Munteanu, din urmă cu câteva zile, în care i-a numit ”bronzaţi” pe câţiva dintre suporterii Rapidului.

Mihai Stoica a povestit că şi la FCSB, la un moment dat, a fost o problemă cu rasismul, însă tot după o situaţie inediată.

Fostul mijlocaş Sulley Muniru s-a plâns de rasism din partea colegilor, după ce trei luni de zile nu a avut nicio problemă cu acest limbaj mai ”colorat”.

Uite, am avut probleme cu Muniru. Ştiţi foarte bine. În vestiar se vorbeşte aşa... până când nu i-a convenit lui o dată.

Păi, stai, mă, dar îţi convine trei luni şi într-o zi nu-ţi mai convine? Păi, nu merge aşa”, a povestit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Unde a ajuns Sulley Muniru

Sulley Muniru, fratele fostului mijlocaş de la Inter Milano Sulley Muntari, a jucat la FCSB între 2015 şi 2017.

După experienţa de la FCSB, fotbalistul ghanez a mai evoluat pentru Tondela (Portugalia), Malatyaspor (Turcia), Dinamo Minsk (Belaru), Tambov (Rusia), Asante Kotoko (Ghana) şi FK Minsk (Belarus).

În acest moment, la doar 31 de ani, Sulley Muntari pare retras din activitate, fiind liber de contract de fix doi ani.

În 2021, Sulley Muniru a fost dat în urmărire generală de Interpol, după ce a fost acuzat că a trucat mai multe jocuri pe vremea când activa la Asante Kotoko, în Ghana.

Afla mai multe despre: mihai stoicasulley muniruflorin tanase 

viewscnt
Articole similare