Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică cere transferuri de urgenţă la FCSB. Pe ce posturi are nevoie de întăriri de la Gigi Becali: "Sper să-i aducem cât mai repede"

Nicolae Dică cere transferuri de urgenţă la FCSB. Pe ce posturi are nevoie de întăriri de la Gigi Becali: "Sper să-i aducem cât mai repede"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a revenit cu o victorie pe banca FCSB-ului. La primul meci cu noul antrenor la conducere, după demisia lui Toni Petrea, vicecampioana României s-a impus cu 4-2 în faţa celor de la Saburtalo Tbilisi şi a obţinut calificarea în turul trei preliminar al Conference League.

Imediat după succesul cu georgienii, Nicolae Dică a recunoscut că are nevoie urgent de două transferuri. Conform declaraţiilor lui Gigi Becali, FCSB negociază intens pentru a-i aduce la echipă pe Safranko, Miculescu şi Işfan.

"Cu siguranţă avem nevoie de întăriri. Sperăm să aducem jucători cât mai repede, pentru că avem nevoie de la mijloc în sus, avem nevoie de jucători cu experienţă, de jucători care să vină să pună presiune pe cei care sunt acum în lot, să avem concurenţă pentru posturile de titulari.

Trebuie să aducem jucâtori cât mai repede, sper să reuşim. Pentru acest meci cu Saburtalo, am pierdut un jucător foarte important, Tănase, căpitan şi golgheter, dar mă bucur că am reuşit să ne calificăm şi în aceste condiţii.

Avem nevoie de un atacant şi de un jucător de bandă. În zona defensivă avem jucători, avem mijlocaşi centrali, acolo avem nevoie, în atac, sper să reuşim să-i aducem pe cei pe care îi dorim" , a declarat Nicolae Dică.

FCSB - Saburtalo 4-2

FCSB s-a calificat joi seara în turul al treilea preliminar al Conference League, după un meci spectaculos cu Saburtalo, scor 4-2. În urmă cu o săptămână, în partida tur, echipa georgiană s-a impus cu 1-0.

  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma (Lixandru 88’), Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Fl. Coman (Oaidă 88’) - I. Stoica (A. Şut 59’). Antrenor: Nicolae Dică
  • Saburtalo: Megrelishvili - Gocholeishvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava - S. Nonikashvili (O. Mamageishvili 79’), Kardava (Mioc 46’), L. Nonikashvili – Guliashvili (Goshteliani 62’), Sikharulidze, Tabatadze. Antrenor: Lasha Nazadze

În faza următoare, FCSB o va întâlni pe Dunajská Streda, din Slovacia.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare