You are here:

Nicolae Dică, detalii de ultimă oră despre Bogdan Planic şi Alexandru Stan. "Mai bine joc cu Rusescu fundaş central"

Nicolae Dică, detalii de ultimă oră despre Bogdan Planic şi Alexandru Stan. "Mai bine joc cu Rusescu fundaş central"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a dezvăluit, sâmbătă, cu o zi înaintea Marelui Derby cu Dinamo, că sunt şanse de 60-70% ca fundaşii Alexandru Stan şi Bogdan Planic să fie apţi de joc pentru partida de duminică.

Tehnicianul vicecampioanei a precizat că va apela la cei doi doar dacă aceştia îşi vor da acordul, precizând că preferă să facă improvizaţii decât să folosească un fotbalist care nu vrea să joace.

"Mâine Stan şi cu Planic 60/70% sunt ok. Îi vom băga cu echipa. Vom vedea mâine dimineaţă dacă vor putea să joace mâine seară. E riscant, dar atât timp cât ei îşi doresc să joace, eu la fel. Clar, îmi e teamă de o recidivă, dar eu sper să nu se întâmple acest lucru. Vom avea o pauză de două săptămâni în care vor avea timp să-şi revină.

Nu forţez niciun jucător să joace, dacă jucătorul îşi doreşte să joace. Prefer să joc cu Rusescu fundaş central, decât să forţez un jucător care nu vrea", a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

Dinamo şi FCSB se vor întâlni duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1, într-un meci programat în etapa a 15-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: dicafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare