Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, aşteptat la naţională după evoluţiile bune din China: ”Trimiţi avion privat după el. Obligatoriu” | EXCLUSIV

Nicolae Stanciu, aşteptat la naţională după evoluţiile bune din China: ”Trimiţi avion privat după el. Obligatoriu” | EXCLUSIV
Comentarii

Nicolae Stanciu continuă să facă spectacol în campionatul din China şi a impresionat din nou asistenţa.

 

Nicolae Stanciu, aşteptat la naţională după evoluţiile bune din China: ”Trimiţi avion privat după el. Obligatoriu” | EXCLUSIV 

Nicolae Stanciu este în formă maximă de când s-a transferat la Wuhan Three Towns.

După ce a marcat splendid, din lovitură liberă, împotriva celor de la Guangzhou, în etapa precedentă, mijlocaşul de 29 de ani a impresionat din nou.

În partida cu Shanghai Shenhua, în etapa a opta din prima ligă a Chinei, Stanciu a pasat decisiv la reuşita lui Marcao, din minutul 47. Românul şi-a trecut numele pe lista marcatorilor după ce a înscris golul de 3-0, în minutul 58. A primit o pasă la marginea careului şi a şutat fără reacţie pentru portarul advers. Scorul final a fost 4-2.

Astfel, cu aceste noi contribuţii ofensive, Nicolae Stanciu a ajuns la cinci goluri şi cinci assist-uri în opt meciuri jucate în prrima ligă chineză..

Dumitru Dragomir crede că Stanciu este absolut necesar la naţionala României după forma de zile mari din China!

”Cum nu poatre veni? Trebuia să-l cheme, să fie în contract obligatoriu. Ii trimiţi avion privat, să vină cu el. Frate, nu mai poţi ... eşti în secoulul ăsta al vitezei. Nu poţi să-l ţii zece ore prin aeroporturi. Trimiţi avion special, un privat. Cât costă un privat?

Mai mult de o sută de mii nu costă până în China şi-napoi. Ce e asta? Pentru echipa naţională? Este imperativ nevoie de el. Este de nelipsit de la echipa naţională. Eu l-am criticat când n-a mers dar acum e cel mai bun jucător al echipei naţionale, nu îl chemi?”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

  • 5.5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Stanciu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Wuhan Three Towns este lider în campionatul din China, cu 22 de puncte obţinute în primele opt etape. 

Nicolae Stanciu a fost transferat în China de la Slavia Praga, în martie, în schimbul a patru milioane de euro, iar dacă va câştiga titlul, Slavia Praga va mai încasa 500.000 de euro.

  • 54 de selecţii are Stanciu pentru echipa naţională a României. Unde a marcat şi 11 goluri. 

Stanciu are cifre remarcabile la Wuhan Three Towns! Nota primită pentru ultima prestaţie

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare