Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, lider în China! O nouă pasă de gol pentru Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu, lider în China! O nouă pasă de gol pentru Wuhan Three Towns
Comentarii

Nicolae Stanciu a reuşit o nouă pasă de gol pentru Wuhan Three Towns!

Nicolae Stanciu a semnat cu echipa Wuhan Three Towns din China, în martie 2022. Românul a decis să plece din fotbalul european.

Motivul ar fi, cel mai probabil, un contract foarte mare, care ar putea să îl satisfacă din punct de vedere financiar, având în vedere că fotbalistul nu se mai află la prima tinereţe. 

Nicolae Stanciu, o nouă pasă de gol pentru Wuhan Three Towns

Fotbalistul român Nicolae Stanciu (29 de ani) a reuşit o pasă decisivă, luni, în partida pe care echipa sa, Wuhan Three Towns, a câştigat-o, acasă, scor 3-0 (2-0), împotriva celor de la Meizhou Hakka.

Românul a dat pasa de gol la prima reuşită, a lui Marcao ('12), a centrat din corner la al doilea gol (Ademilson, '25) şi a primit o notă excelentă pe Sofascore, 8,5, cea mai mare dintre toţi jucătorii.

Stanciu a devenit om de bază în China, iar în cele 17 partide în care a jucat, românul a oferit 8 pase decisive şi a marcat de 8 ori. Contractul lui cu Wuhan Three Towns expiră în 2024.

În urma acestui rezultat, Wuhan Three Towns a revenit pe prima poziţie în clasamentul din China, cu 62 de puncte adunate în 26 de etape, la egalitate cu Shandong Taishan, 

Stanciu este pe val în China. Cifre foarte bune pentru internaţionalul român

În vârstă de 29 de ani, Nicolae Stanciu este unul dintre cei mai valoroşi jucători români şi este în prezent cotat la 5,5 milioane de euro.

De-a lungul carierei sale, el a fost transferat pentru sume care totalizează nu mai puţin de 32,3 milioane de euro.

Cea mai mare sumă de transfer a fost plătită de Al Ahli, în ianuarie 2019, când Sparta Praga a plătit nu mai puţin de 10 milioane de euro.

În China joacă din martie 2022, când Wuhan Three Towns a plătit 4 milioane de euro pentru transferul său de la Slavia Praga. De-a lungul carierei, Nicolae Stanciu a reuşit să câştige două titluri cu FCCSB, unul cu Anderlecht şi două cu Slavia Praga.

"Acum eu cu Stanciu m-am înţeles". Acţionarul din Superligă care a anunţat surpriza: "Mai sunt două chestii"

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare