Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, un nou gol pentru Wuhan Three Towns! A marcat din lovitură liberă

Nicolae Stanciu, un nou gol pentru Wuhan Three Towns! A marcat din lovitură liberă
Comentarii

Nicolae Stanciu a marcat în meciul Wuhan Three Towns - Cangzhou Mighty Lions, din etapa a XXIX-a a campionatului Chinei.

Nicolae Stanciu a semnat cu echipa Wuhan Three Towns din China, în martie 2022. Românul a decis să plece din fotbalul european.

Motivul ar fi, cel mai probabil, un contract foarte mare, care ar putea să îl satisfacă din punct de vedere financiar, având în vedere că fotbalistul nu se mai află la prima tinereţe. 

Nicolae Stanciu, un nou gol pentru Wuhan Three Towns! A marcat din lovitură liberă

Fotbalistul echipei Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu, a înscris un gol din lovitură liberă, în meciul câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, în faţa formaţiei Cangzhou Mighty Lions, în etapa a XXIX-a a campionatului Chinei.

Stanciu, care a jucat până în minutul 87, a marcat în minutul 45+2.

Celelalte goluri au fost înscrise de Davidson ’43, Marcao ’51 şi Deng Hanwen ’80.

Echipa românului este lider în clasament, cu 68 de puncte, în timp ce Cangzhou este pe 13, cu 34 de puncte.

Nicolae Stanciu a jucat pentru Slavia Praga între 2019-2022, cu 25 de goluri marcate şi 28 de pase decisive în 111 meciuri. De asemenea, românul a cucerit două campionate în Cehia cu Slavia Praga, în 2020 şi 2021. 

Datorită acestei reuşite, Nicolae Stanciu a ajuns la 9 goluri şi 10 pase decisive în campionatul Chinei. Formaţia sa, Wuhan Three Towns, este pe primul loc în clasament, cu 68 de puncte şi 5 etape până la finalul stagiunii.

"Doar la noi se transferă!". Adio, CFR Cluj! Un alt club din Europa vorbeşte cu Stanciu pentru a-l aduce din China. Prima reacţie a antrenorului

Afla mai multe despre: nicolae stanciuwuhan three towns 

viewscnt
Articole similare