Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, debut cu dreptul la FC U Craiova. Italianul, detalii despre negocierile cu Adrian Mititelu şi revenirea în Bănie

Nicolo Napoli, debut cu dreptul la FC U Craiova. Italianul, detalii despre negocierile cu Adrian Mititelu şi revenirea în Bănie

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli (60 de ani) a tras concluziile după ce a debutat pentru a noua oară pe banca celor de la FC U Craiova. A fost o victorie la limită pentru olteni, iar tehncianul italian a explicat cum au decurs negocierile cu Adrian Mititelu.

FC U Craiova a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Aurelian Chiţu, în minutul 6. Acesta a adus victoria pentru Nicolo Napoli, aflat pentru a noua oară la conducerea băncii tehnice a oltenilor.

Nicolo Napoli, debut cu dreptul la FC U Craiova. Italianul, detalii despre negocierile cu Adrian Mititelu şi cum s-a produs revenirea în Bănie

La finalul meciului, antrenorul italian analizat victoria obţinută în faţa Voluntariului şi a precizat cum au decurs tratativele dintre el şi patronul Adrian Mititelu.

Totodată, Napoli a subliniat şi lipsa lui Andrea Compagno, jucător cedat de FC U Craiova la FCSB, pentru 1,5 milioane de euro.

”Îi felicit pe băieţi că am făcut un meci foarte bun, am câştigat trei puncte.

(n.r. Adrian Mititelu) M-a sunat, i-am răspuns, am vorbit să mă întorc la Craiova, am venit la Craiova. Lotul e bun, avem un lot competitiv pentru Liga 1.

Era foarte important pentru echipa asta Compagno, cum e important de când joacă la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Napoli, după meci.

Italianul de 60 de ani a mai stat pe banca echipei din Craiova în perioadele 2003 - 2004, octombrie 2007 - mai 2009, ianuarie - aprilie 2011, aprilie - iunie 2011 (director tehnic), iulie 2013 - februarie 2014, octombrie 2019 - mai 2019, august - octombrie 2020 şi ianuarie - iunie 2022.

Afla mai multe despre: nicolo napolifc u craiova 

viewscnt
Articole similare