Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"În două minute mi-a spus 'da'". Mititelu a povestit cum l-a adus, din nou, pe Napoli: "E nevoie să spargi gheaţa şi prin lucruri mai puţin lumeşti"

"În două minute mi-a spus 'da'". Mititelu a povestit cum l-a adus, din nou, pe Napoli: "E nevoie să spargi gheaţa şi prin lucruri mai puţin lumeşti"

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a povestit, joi, după victoria FCU Craivoa 1948 (1-0 cu FC Voluntari), cum a ajuns să-l numească pe Nicolo Napoli antrenor în Bănie pentru a noua oară. Patronul echipei "alb-albastre" a dezvăluit că Napoli a accepta oferta de a fi din nou antrenor la FCU Craiova 1948 "în două minute".

Nicolo Napoli a instalat, pentru a noua oară în carieră, pe banca echipei FCU Craiova. Deşi Adrian Mititelu a ezitat, după plecarea lui Marius Croitoru, în cele din urmă s-a dovedit că tot antrenorul italian a fost alegerea conducerii.

"În două minute mi-a spus 'da'". Mititelu a povestit cum l-a adus, din nou, pe Napoli: "E nevoie să spargi gheaţa şi prin lucruri mai puţin lumeşti"

Nicolo Napoli a debutat, din nou, cu o victorie pe banca oltenilor de la FCU Craiova 1948. Oltenii au învins pe FC Voluntari cu 1-0, în Cupa României, iar după meci Adrian Mititelu a povestit cum s-a hotărât să-l sune pe Napoli pentru a-i propune să fie, din nou, antrenor la FCU Craiova 1948.

Mititelu a spus că uneori "e nevoie să spargi gheaţa şi prin alte lucruri mai puţin lumeşti". În plus, patronul oltenilor a spus că Napoli n-a stat mult pe gânduri şi a spus "da" ofertei în două minute şi jumătate.

"Una dintre calităţile antrenorului Napoli este norocul şi i m-am gândit şi la acest aştept. Bine, nu trebuie să te bazezi pe asta, dar îm situaţia în care ai foarte multe meciuri în care meriţi mult mai mult decât ceea ce s-a obţinut pe tabela, te mai gândeşti şi la lucuri din astea. Poate mai e nevoie să spargi puţin gheaţă şi prin alte lucuri din astea mai puţin lumeşti

Uite că s-a nimerit ca Nicolo să debuteze din nou cu o victorie. Am încercat mă gândesc, pentru că de câte ori a venit, tot timpul a câştigat.

Am fost puţin băgaţi în corzi, mai ales în repriza a doua. Noi suntem într-o situaţie grea, de atâta timp nu am mai obţinut victorii. Am câştigat un meci extrem de important, am depăşit o barieră.

Am luat o decizie raportat la ce gândesc alţi antrenori, ai o părere despre un om, zici 'domne, ce om este' şi când vorbeşti cu el mai mult îţi dai seama că... De Croitoru eram convins că este un antrenor foarte bun şi nu se compară cu Napoli. După ce l-am văzut pe Croitoru, nu spun că nu e antrenor bun, dar nu e o diferenţă între percepţia pe care o aveam şi ceea ce a venit aici.

De multe ori oamenii pe care nu îi apreciem sau care considerăm că nu sunt atât de buni, abia după ce vedem alte variante, vedem că de fapt sunt râul mai mic decât alţii.

O chestie, în 5 minute m-am gândit, cu două oră înainte nici nu voiam să aud de varianta asta. Am avut un moment de reflecţie şi mi-am dat seama că fiecare zi care trece este împotriva noastră, pentru că fanii nu încredere în interimat şi presiunea fanilor care se manifestă prin aceste mijloace de comunicare... Atunci am zis să trec peste nişte orgolii, pentru că am făcut afirmaţii că nu îl mai aduc, că nu mai fac, l-am sunat pe Nicolo şi după două minute şi jumtate mi-a zis că da", a spus Adrian Mitielu, după FCU Craiova 1948 - FC Voluntari 1-0.


 

Afla mai multe despre: adrian mititelunicolo napolifcu craiova 1948antrenor 

viewscnt
Articole similare