Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nikola Jokic, o nouă capodoperă în finala NBA. Performanţă unică pentru sârb în seria cu Miami Heat. Jamal Murray, la înălţime şi el

Nikola Jokic, o nouă capodoperă în finala NBA. Performanţă unică pentru sârb în seria cu Miami Heat. Jamal Murray, la înălţime şi el

NBA

Comentarii

Nikola Jokic (28 de ani) a avut o nouă prestaţie la cote maxime în meciul al treilea din seria cu Miami Heat din finala NBA 2023. La fel şi coechipierul său, Jamal Murray (26 de ani), cei doi stabilind un record absolut.

Denver Nuggets a luat din nou avantaj în finala NBA. Formaţia din Colorado s-a impus în meciul al treilea al seriei cu Miami Heat, respectiv primul jucat în Miami, scor 109-94.

Nikola Jokic, o nouă capodoperă în finala NBA 2023. Performanţă unică pentru sârb în seria cu Miami Heat

Partida în cauză a fost una în care sportivii din Denver au condus ostilităţile, mai ales în jumătatea a doua, iar actor principal a fost din nou Nikola Jokic.

A fost încă o noapte istorică pentru sârbul lui Nuggets, care a marcat 32 de puncte, a avut 21 de recuperări şi şi-a servit colegii cu 10 pase decisive.

Astfel, datorită acestor cifre, Jokic a devenit primul jucător din istoria finalelor NBA care face triple double cu cel puţin 30 de puncte şi cel puţin 20 de recuperări. 

Este, de asemenea, a treia astfel de performanţă din carieră pentru el în playoff, lucru pe care l-au mai reuşit în istorie doar câte o dată Wilt Chamberlain şi Kareem-Abdul Jabbar. 

Totodată, a fost şi cel de-al zecelea său triple double pentru sârb în acest postsezon. Dar nu doar el a luat lumina reflectoarelor în Kaseya Center din Miami.

Jamal Murray l-a secondat pe Nikola Jokic şi au intrat împreună în filele de istorie a finalelor NBA

De asemenea, Jamal Murray a terminat şi el cu triple double (34 de puncte, 10 recuperări şi 10 pase decisive), ceea ce face ca pentru prima dată în istoria playoff-ului NBA să existe doi coechipieri cu triple double în acelaşi meci.

Meciul al patrulea al finalei NBA dintre Miami Heat şi Denver Nuggets este programat sâmbătă dimineaţa, 10 iunie, de la ora 03:30, tot în Kaseya Center din Miami.

Program Finala NBA, Denver Nuggets - Miami Heat, în exclusivitate pe Orange Sport 1:

  • Meciul 4, 10 iunie (noaptea de vineri spre sambata), ora 3:30
  • Meciul 5, 13 iunie (noaptea de luni spre marti), ora 3:30
  • Meciul 6*, 16 iunie (noaptea de joi spre vineri), ora 3:30
  • Meciul 7*, 19 iunie (noaptea de duminica spre luni), ora 3:00 (* = dacă este necesar)

Afla mai multe despre: nbanikola jokicjamal murraydenver nuggetsnbafinala nba 2023 

viewscnt
Articole similare