Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bayern Munchen, primul transfer după scandalurile de la club. Campioana Germaniei a luat un jucător liber de contract

OFICIAL | Bayern Munchen, primul transfer după scandalurile de la club. Campioana Germaniei a luat un jucător liber de contract

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a rezolvat primul transfer după câştigarea titlului în Bundesliga şi a luat un jucător liber de contract.

Bayern Munchen a făcut primul transfer după tensiunile care au avut loc în cadrul clubului la finalul sezonului recent încheiat.

La fel ca în ultimul deceniu, bavarezii vor lua un jucător de la una dintre rivalele din Bundesliga, liber de contract.

De această dată este vorba despre Konrad Laimer, de la RB Leipzig. Acesta a rămâs liber de contract la finalul actualului sezon şi s-a alăturat deja bavarezilor.

Anunţul oficial a fost făcut în urmă cu puţin timp de Bayern Munchen, iar Laimer a semnat un contract valabil până în 2027.

”Acesta este un vis devenit realitate”, au fost primele cuvinte ale noii achiziţii a campioanei din Bundesliga.

Astfel, mijlocaşul austriac a devenit primul transfer al lui Bayern pentru stagiunea 2023-2024.

În vârstă de 26 de ani, Konrad Laimer evolua la RB Leipzig din 2017, când a sosit pentru şapte milioane de euro de la ”sora” din Austria, RB Salzburg.

Ca poziţie în teren, este un mijlocaş central, dar poate evolua şi ca mijlocaş defensiv, având o mare capacitate de efort.

Laimer este şi internaţional austriac, cu 26 de meciuri internaţionale şi două goluri.

Afla mai multe despre: bayern munchenbundesligalaimerleipzig 

viewscnt
Articole similare