Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Bayern Munchen. Jucătorul cumpărat cu o sumă record de 80 de milioane de euro, gratis la PSG?

Lovitură pentru Bayern Munchen. Jucătorul cumpărat cu o sumă record de 80 de milioane de euro, gratis la PSG?

Bayern Munchen

Comentarii

Lucas Hernandez (27 de ani) are viitorul incert. În timp ce presa franceză îl dă la PSG, cea germană susţine că există şanse mari ca acesta să-şi prelungească înţelegerea cu Bayern Munchen.

Afacere ”marca” Bayern Munchen? Jucătorul cumpărat cu o sumă record de 80 de milioane de euro, gratis la PSG?

Nemţii de la Bild neagă faptul că s-ar fi ajuns la vreun acord între fundaşul stânga francez Lucas Hernandez şi Paris Saint-Germain şi susţine că jucătorul şi-ar putea prelungi contractul cu Bayern Munchen.

În timp ce L'Equipe a relatat joi că s-a ajuns la un acord între Lucas Hernandez şi PSG, presa germană Bild a negat vineri orice contact.

De fapt, câştigătorul Cupei Mondiale FIFA 2018, în vârstă de 27 de ani, ar fi mai aproape de a-şi prelungi şederea în Bavaria după ce contractul său expiră în 2024.

Dacă l-ar lăsa pe internaţionalul francez (33 de selecţii) să plece în această vară, bavarezii ar rămâne fără bani, după ce au plătit o sumă record de 80 de milioane de euro pentru serviciile sale în vara lui 2019.

Fostul jucător al lui Atletico Madrid tocmai a revenit la antrenamente după ce a suferit o ruptură de ligament încrucişat al genunchiului în timpul Cupei Mondiale de la finalul anului trecut.

Afla mai multe despre: bayernpsglucas hernandez 

viewscnt
Articole similare