Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nişte rătăciţi după bere din Irlanda!” Dinu îi atacă pe dinamovişti pentru campania de pregătire. Ce antrenori le-a recomandat

”Nişte rătăciţi după bere din Irlanda!” Dinu îi atacă pe dinamovişti pentru campania de pregătire. Ce antrenori le-a recomandat

Fotbal

Comentarii

Cornel Dinu este de părere că perioada dificilă pe care o traversează Dinamo în momentul de faţă se datorează în mare măsură şi pregătirii slabe de care au avut parte ”câinii” în catonament.

”Cu cine a jucat Dinamo în acest turneu de pregătire? Cu vameşii din Gibraltar, cu nişte rătăciţi după bere din Irlanda şi cu nişte scăpaţi din Scoţia l distracţie. La ei pregătirea este distracţie. La ei nu trebuie mare pregătire, ei sunt pregătiţi oricând”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Rămaşi fără antrenori după evenimentele care l-au avut în prim-plan pe Eugen Neagoe, oficialii clubului din Ştefan cel Mare i-au cerut sfatul lui Cornel Dinu în privinţa unui înlocuitor. Mister a făcut două recomandări: ”Eu am propus în ceea ce am încredere şi cunosc. Doi antrenori din spaţiul fostei Iugoslavii. Antrenori cu carte de vizită. Giurovski, de exemplu. A antrenat pe acolo, pe acolo, a câştigat cu Steaua Roşie Belgrad. Eu nu cred că era mai scump de 13.000, 14.000 sau maximum 15.000 de euro pe lună. Îi dă? Nu. Eu am vorbit în deşert ca de fiecare dată”.

Afla mai multe despre: cristi chivu 

viewscnt
Articole similare