Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noi dezvăluiri despre plecarea lui Papu Gomez de la Atalanta! Argentinianul dă cărţile pe faţă: ”Antrenorul a vrut să mă bată”. Răspunsul tehnicianului

Noi dezvăluiri despre plecarea lui Papu Gomez de la Atalanta! Argentinianul dă cărţile pe faţă: ”Antrenorul a vrut să mă bată”. Răspunsul tehnicianului

Serie A

Comentarii

Papu Gomez, fostul căpitan al Atalantei, a plecat de la Bergamo în ianuarie, în urma unui scandal monstru cu antrenorul Gian Piero Gasperini.

Papu Gomez a petrecut şase ani şi jumătate Atalanta, ridicându-se alături de echipă, din mediocritate în sferturile Champions League. Argentinianul a fost talismanul formaţiei din Bergamo ani buni şi devenise chiar şi căpitanul echipei, însă atât jucătorul, cât şi clubul şi fanii, au rămas cu un gust amar după plecarea sa.

Gomez trebuia să părăsească Atalanta ca o legendă, însă lucurile nu s-au petrecut astfel. Argentinianul s-a certat grav cu antrenorul Gasperini, iar un conflict grav între cei doi, care a implicat şi echipa şi preşedintele clubului, a izbucnit.

Noi dezvăluiri despre plecarea lui Papu Gomez de la Atalanta!

Într-un interviu cu La Nacion, actualul jucător al Sevillei a povestit exact de ce au degenerat lucrurile şi ce a avut loc în spatele scenei, la divorţul dintre acesta şi Atalanta.

”Trebuia să plec. Aşteptam nişte scuze din partea antrenorului, scuze care nu au venit niciodată. Nu am ascultat o indicaţie tactică, în meciul de Liga Campionilor cu Midtjylland. Mai erau 10 minute de joc în prima repriză şi mi-a spus să joc pe dreapta, deşi o făceam foarte bine pe stânga. Aşa că i-am spus că nu mă mut pe dreapta.

Faptul că am făcut asta în mijlocul jocului, cu atâtea camere pe mine… Normal că s-a enervat. Ştiam că mă va schimba la pauză, ceea ce a şi făcut. Dar în vestiar, a depăşit orice limită şi a încercat să mă agreseze fizic. A vrut să mă lovească şi în acel moment am spus stop. Poţi să mă cerţi, dar nu accept agresiunea fizică.

Am cerut o întâlnire cu preşedintele clubului şi i-am spus că nu am nicio problemă să continui, că îmi asum greşeala: în calitate de căpitan nu au fost un exemplu bun pentru colegi. Dar i-am spus preşedintelui că antrenorul trebuie să îmi ceară scuze.

Şi i-am mai spus că el, în calitate de preşedinte, nu poate accepta ca antrenorul echipei să  agreseze jucătorii. În ziua următoare, s-a strâns toată echipa, iar eu mi-am cerut scuze în faţa antrenorului şi a colegilor. Dar nu am primit nimic din partea lui Gasperini. Şi atunci, ce ar fi trebuit să înţeleg? Ce am făcut eu era rău şi ce-a făcut el era bine?

Atunci a început totul. L-am anunţat pe preşedinte că nu vreau să mai rămân la Atalanta şi să lucrez cu Gasperini. Mi-a spus că nu mă lasă să plec. Au apărut problemele pentru mine, am fost exclus din lot şi mă antrenam cu echipa a doua. A fost urât! După şapte ani, au renunţat la mine, după tot ce am făcut pentru club.

Şi totul pentru că preşedintele nu a avut ‘curajul’ să îl pună pe antrenor să-şi ceară scuze. Nici nu au vrut să mă lase să plec la vreun club italian, pentru că şi-ar fi întărit adversarii, au spus. Au venit nişte oferte de prin Arabia şi SUA şi voiam să mă trimită acolo. Norocul meu că a venit oferta de la Sevilla.

Suporterii Atalantei nu ştiu ce s-a întâmplat atunci. Acum am povestit prima dată, iar fanii află adevărul. Pentru că merită şi merit şi eu. Am dispărut de la Atalanta şi cred că oamenii din club au vrut să mă facă pe mine principalul vinovat“, a declarat Papu Gomez, conform sursei citate.

Răspunsul lui Gasperini

Văzând spusele fostului său jucător, Gasperini i-a oferit replica lui Papu Gomez. Antrenorul italian a negat spusele jucătorului Sevilleişi l-a acuzat pe acesta că ar fi minţit în legătură cu cine a instigat conflictul.

”Comportamentul şi atitudinea lui Gomez, atât pe teren, cât şi în afara lui, au devenit inacceptabil pentru preşedinte şi pentru coechipieri. Cel care a sărit la bătaie a fost el, nu eu, dar adevăratul motiv pentru care a plecat de la Bergamo a fost lipsa de respect pentru patronii clubului. Sper că Gomez va continua să strălucească pe teren, cum o făcea la Atalanta“, a spus Gasperini, confrom Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: atlantagian piero gasperinipapu gomez 

viewscnt
Articole similare