Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul administrator special al lui Dinamo a intrat deja în pâine! Cine va fi noul antrenor al echipei: ”E un tip care foloseşte cele mai noi metode din fotbal!”

Noul administrator special al lui Dinamo a intrat deja în pâine! Cine va fi noul antrenor al echipei: ”E un tip care foloseşte cele mai noi metode din fotbal!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a numit un nou administrator special, după ce Iuliu Mureşan a plecat de la echipă.

Vlad Iacob (34 de ani) a fost numit în fucţie. Clubul din Ştefan cel Mare l-a prezentat pe noul administrator special printr-un comunicat postat pe reţelele de socializare ale echipei care a retrogradat în Liga 2. 

Iacob nu a stat prea mult prea gânduri şi şi-a luat postul în primire. Noul oficial al lui Dinamo este decis că îl doreşte pe Ovidiu Burcă pe banca tehnică a echipei. Administratorul special al lui Dinamo consideră că Burcă o poate readuce pe Dinamo în primul eşalon al fotbalului românesc. 

”E un tip care foloseşte cele mai noi metode din fotbal!”

”Îmi propun să echilibrez situaţia în plan administrativ şi sportiv, e urgent să instalăm un staff tehnic nou şi ambiţios. Obiectivul clubului este lupta pentru promovare. Trebuie să aducem clubul în Liga 1 în cel mai scurt timp posibil. Misiunea nu va fi una uşoară, de-asta avem nevoie de toţi suporterii alături de noi.

Am luat în considerare mai multe variante pentru postul de antrenor, am discutat cu oameni din fotbal, am analizat opţiunile din piaţă, nu erau foarte multe. Mulţi antrenori cu o viziune similară ca a mea erau deja la alte cluburi. E important ca cei din conducerea administrativă să aibă o viziune similară cu cea a antrenorului.

Ovidiu Burcă e un tip pe care-l cunosc de câţiva ani buni, e un tip care foloseşte cele mai noi metode din fotbal, e un tip care aplică principiile sănătoase existente în fotbalul european, e un absolvent de Psihologie, ceea ce îl va ajuta cu siguranţă. Va avea şi un consilier tehnic experimentat. Sperăm să parafăm înţelegerea cu Burcă în următoarele ore. Mâine (n.r. joi) dimineaţă ar trebui să fie la antrenament”, a declarat Vlad Iacob, pentru GSP.

Afla mai multe despre: dinamo-burcă-iacob 

viewscnt
Articole similare