Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul clasament WTA. Simona Halep se menţine pe locul 10 după scandalul de dopaj + Coborâre pentru Irina Begu

Noul clasament WTA. Simona Halep se menţine pe locul 10 după scandalul de dopaj + Coborâre pentru Irina Begu

Tenis

Comentarii

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, se menţine pe locul 10 în clasamentul WTA, conform ierarhiei pe care a anunţat-o, luni, forul mondial.

Noul clasament WTA. Simona Halep se menţine pe locul 10 după scandalul de dopaj + Coborâre pentru Irina Begu

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, după un test pe care l-a făcut la US Open şi într-un moment în care colabora exclusiv cu staff-ul lui Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj, se menţine pe locul 10 în clasamentul WTA, conform ierarhiei pe care a anunţat-o, luni, forul mondial. Halep are 2661 de puncte.

Irina Begu a coborât de pe 33 pe 34, cu 1347 puncte, iar Sorana Cîrstea se menţine pe 38, cu 1236 puncte.

Ana Bogdan se menţine pe 48, cu 1062 puncte.

Ultima româncă din top 100 este Gabriela Ruse, pe locul 98, în coborâre două poziţii, cu 615 puncte.

La dublu, cel mai bine este clasată, dintre românce, Monica Niculescu. Ea a urcat un loc şi se află pe poziţia 47, cu 1455 de puncte. Lider este Katerina Siniakova, din Cehia, care are 5811 puncte.

Primele poziţii ale clasamentului mondial la simplu sunt următoarele: 1. Iga Swiatek  – 10335 de puncte, Ons Jabeur  - 4.555, 3. Jessica Pegula - 4316, Coco Gauff - 3271 şi Maria Sakkari - 3121.

Mesajul Simonei Halep, după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat

”Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr! Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare şoc din viaţa mea.

În întreaga mea carieră, ideea de a trişa nu mi-a trecut niciodată prin minte, este complet împotriva principiilor şi valorilor cu care am fost educată. În faţa unei astfel de situaţii, mă simt confuză şi trădată.

Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată conştientă o substanţă interzisă. Am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la iveală.

Nu este vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare, despre dragostea pentru tenis pe care o am de 25 de ani”, a scris Simona Halep.

Simona Halep a părăsit România în plin scandal de dopaj! Unde a fost văzută şi ce o sfătuiesc cei din jur acum | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare