Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noutăţi despre Alphonso Davies. Când este aşteptat să revină fundaşul lui Bayern Munchen

Noutăţi despre Alphonso Davies. Când este aşteptat să revină fundaşul lui Bayern Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Alphonso Davies, jucătorul lui Bayern Munchen, s-a accidentat, dar prezenţa lui în naţionala Canadei la Campionatul Mondial nu este în pericol.

Noutăţi despre Alphonso Davies. Când este aşteptat să revină pe teren fundaşul lui Bayern Munchen

Fundaşul canadian al echipei Bayern Munchen, Alphonso Davies, accidentat, sâmbătă, la coapsa dreaptă în minutul 64 al meciului cu Hertha Berlin (3-2), nu va juca următoarele două partide din Bundesliga înainte de Cupa Mondială împotriva lui Werder Bremen şi Schalke 04.

Însă, potrivit clubului bavarez, această ruptură a fibrei musculare ”nu îi pune în pericol participarea la Cupa Mondială” pe care Canada o va începe pe 23 noiembrie împotriva Belgiei înainte de a evolua cu Croaţia şi Maroc.

În minutul 60, Alphonso Davies i-a cedat locul lui Lucas Hernandez, revenit şi el după o absenţă de şapte săptămâni şi jumătate.

Născut în Ghana, Alphonso Davies este internaţional canadian. Superstarul lui Bayern Munchen a strâns 34 de selecţii pentru reprezentativa din America de Nord, pentru care a marcat şi 12 goluri.

Fundaşul lateral de 22 de ani, vârstă împlinită pe 2 noiembrie, a debutat în naţionala Canadei la numai 16, în iunie 2017, într-o victorie cu Curacao (2-1).

Afla mai multe despre: daviescm qatarbayern 

viewscnt
Articole similare