Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a jucat şapte luni şi a luat gol după şapte minute. Andrei Vlad, ghinionist la revenirea în poarta FCSB-ului | VIDEO

Nu a jucat şapte luni şi a luat gol după şapte minute. Andrei Vlad, ghinionist la revenirea în poarta FCSB-ului | VIDEO

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad (23 de ani) a revenit ca titular în poarta celor de la FCSB, dar a primit gol după numai şapte minute. Portarul vicecampioanei nu a reuşit să menţină poarta intactă în duelul cu UTA Arad din Cupa României.

FCSB a întâlnit-o pe UTA Arad în prima etapă a grupelor din Cupa României, într-o reeditare a meciului disputat duminică, în campionat. Atunci, bucureştenii s-au impus la Bucureşti cu scorul de 2-1.

La trei zile distanţă, FCSB s-a deplasat la Arad, iar în poartă nu a mai apărut Ştefan Târnovanu, ci Andrei Vlad, goalkeeper-ul ”renegat” de Gigi Becali după gafa colosală din meciul cu FC Argeş din sezonul trecut.

Ultimul meci în care Andrei Vlad a fost între buturi la FCSB a fost pe 3 martie 2022, adică în urmă cu mai bine de şapte luni.

Astfel, revenit ca titular în poarta FCSB-ului în meciul din Cupă cu UTA, acesta a primit gol după numai şapte minute de la start.

A stat pe bară şapte luni ca să ia un gol după şapte minute. Andrei Vlad, ghinionist la revenirea în poarta FCSB-ului | VIDEO

Andrei Vlad nu a avut vreo parte de vină la reuşita arădenilor, dar a fost lovit de ghinion. Rareş Pop a marcat, din centrul careului, cu ajutorul unei devieri a unui jucător din defensiva FCSB-ului.

În cele şapte luni trecute în care nu a apărut în poarta vicecampioanei, şi cota de piaţă a lui Vlad a scăzut, de la un milion de euro la jumătate.

Afla mai multe despre: andrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare