Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta Craiovei, ofertă pentru transferul carierei! Mihai Rotaru, dat de gol. ULTIMA ORĂ

Vedeta Craiovei, ofertă pentru transferul carierei! Mihai Rotaru, dat de gol. ULTIMA ORĂ
Comentarii

Nicuşor Bancu (30 de ani) a ratat, în mai multe rânduri, transferul în străinătate, mutare care ar fi reprezentat transferul carierei pentru fundaş, având în vedere că până acum a jucat doar în România.

U Craiova a vândut, în ultimii ani, jucători pe multe milioane de euro, iar Mihai Rotaru putea să mai adauge pe listă un jucător cedat în străinătate. Căpitanul din Bănie, Nicuşor Bancu, a ratat - de-a lungul şederii sale în Bănie - de mai multe ori transferul în străinătate.

Vedeta Craiovei, ofertă pentru transferul carierei! Mihai Rotaru, dat de gol. ULTIMA ORĂ

Invitat la Orange Sport, Emil Săndoi (57 de ani), fost jucător şi antrenor în Bănie, a dezvăluit că "au fost nişte oferte" pentru Nicuşor Bancu, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul oltenilor. Totuşi, transferul în străinătate nu s-a concretizat în ceea ce-l priveşte pe fundaşul stânga.

Emil Săndoi a spus că nu ştie exact care au fost motivele de fiecare dată când Nicuşor Bancu a ratat un transfer peste hotare.

"Ştiu că la un moment dat au fost nişte oferte pentru Bancu.  Nu ştiu de ce nu s-au finalizat, deci nu ştiu exact ce s-a întâmplat atunci. E ceea ce am mai discutat şi eu, îmi aduc aminte", a spus Emil Săndoi, în direct la emisiunea Sport Report, miercuri, la Orange Sport.

Totuşi, la doar 30 de ani, Nicuşor Bancu mai are timp să prindă un contract în străinătate, transferul carierei, având în vedere că până acum a jucat doar în România.

Nicuşor Bancu e titular indiscutabil şi căpitan la U Craiova. În plus, se află în anturajul echipei naţionale, unde este convocat frecvent. Astfel, jucătorul poate spera să prindă un transfer în străinătate şi pentru echipa lui Mihai Rotaru are "etichetă" printre cluburile din Europa.

În ultimii ani, Mihai Rotaru şi U Craiova au reuşit să vândă jucători pe sume importante: Alexandru Cicâldău (6,5 milioane de euro), Valentin Mihăilă (9,1 milioane de euro) sau Alexandru Mitriţă (8 milioane de euro).

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicuşor Bancu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nicusor bancuoferte nicusor bancunicusor banca oferte transfertransfer nicusor bancu oferteoferte nicusor bancu 

viewscnt
Articole similare