Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu are licenţa PRO, dar Dumitru Dragomir îi prevede un viitor strălucitor: ”Pintilii s-ar putea să fie la fel de valoros ca Dan Petrescu!” | EXCLUSIV

Nu are licenţa PRO, dar Dumitru Dragomir îi prevede un viitor strălucitor: ”Pintilii s-ar putea să fie la fel de valoros ca Dan Petrescu!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport despre Mihai Pintilii, omul care se ocupă ”neoficial” de FCSB.

Leo Strizu a fost numit de Gigi Becali drept noul antrenor principal al celor de la FCSB. Leo Strizu are doar două experienţe ca antrenor: la FCSB II, în perioada 2008-2011, pe vremea când echipa se numea Steaua II, şi la Unirea Constanţa, în sezonul 2021/2022.

Totuşi, cei de la FCSB au recunoscut că Mihai Pintilii este advăratul antrenor al echipei. Fostul mijlocaş nu are voie să apară la conferinţele de presă premergătoare partidelor, dar oferă declaraţii după meciuri. 

După plecarea lui Dică, Mihai Pintilii a lăsat o impresie bună. El a reuşit să redreseze echipa şi a obţinut rezultate pozitive care au adus puncte echipei. Mai mult decât atât, atitudinea celor de la FCSB a părut schimbată, ei fiind mai decişi în meciuri. 

Cu Mihai Pintilii ca antrenor ”neoficial”, FCSB a ajuns pe podium şi are şanse reale la câştigarea campionatului, chiar dacă în urmă cu 2 luni s-a clasat şi pe locul 14 în clasament. 

Dumitru Dragomir nu crede că Mihai Pintilii ar putea să îi fure titlul lui Dan Petrescu în acest sezon. Totuşi, fostul şef de la LPF susţine că fostul mijlocaş ar putea să ajungă la fel de valoros ca antrenorul ardelenilor. 

”Pintilii s-ar putea să fie la fel de valoros ca Dan Petrescu!”

”Ar fi o problemă de mare succes a lui Pintilii, dar Dan Petrescu nu pierde campionatul. În viitor, Pintilii s-ar putea să fie la fel de valoros ca Dan Petrescu. Să fie un pic mai aspru”, a spus Dumitru Dragomir, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mihai pintilii-mitică dragomir 

viewscnt
Articole similare