Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu avem nicio scuză”. Lionel Messi, dărâmat după înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită. Ce a spus superstarul lui PSG

”Nu avem nicio scuză”. Lionel Messi, dărâmat după înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită. Ce a spus superstarul lui PSG

Cupa Mondială

Comentarii

În prima rundă a grupelor Cupei Mondiale, Argentina a suferit o înfrângere mai mult decât surprinzătoare, împotriva celei mai slab cotate adversare pe care o va înfrunta în această fază a Competiţiei, Arabia Saudită. Sud-americanii au fost învinşi cu 1-2, după ce au condus.

Lionel Messi a vorbit despre înfrângerea şocantă suferită de naţionala Argentinei în faţa Arabiei Saudite. ”La Pulga” a declarat că nu există nicio scuză pentru startul nefast de la Mondial şi a recunoscut că echipa este afectată de acest eşesc.

Lionel Messi, dărâmat după înfrângerea Argentinei cu Arabia Saudită

Am avut multe goluri anulate şi situaţii bune de a marca. Am grăbit jocul, am jucat dintr-o bucată, deoarece am vrut să marcăm cât mai repede.

Nu am mutat mignea dintr-o parte în alta, iar acest lucru a fost o greşeală. Ştiam că ei joacă cu mingi lungi, iar asta ne-a dat bătăi de cap.

Ne-am văzut conduşi cu 2-1 şi am început să jucăm într-o manieră disperată. Echipa este foarte afectată. Am primit o lovitură foarte grea.

Nu ne aşteptam să începem într-un asemenea hal. Am fost încrezători că vom câştiga, că vom porni cu dreptul, dar nu am putut.

Unul dintre punctele nostre forte este forţa grupului. Trebuie să fim mai uniţi ca niciodată şi trebuie să câştigăm următoarele meciuri. Ne gândim la meciul cu Mexic”, a delcarat Messi, potrivit Marca.

Argentinianul a vorbit şi despre golurile anulate de VAR.

”Nu avem nicio scuză. Am văzut reluările, şi au fost anulate corect. Dacă se făcea 2-0, totul se schimba. Acum trebuie să arătam cine suntem cu adevărat”, a adăugat Messi.

Argentina a pierdut, la debutul la Campionatul Mondial din Qatar, scor 1-2, contra Arabiei Saudite. Următorul meci al ”Pumelor” este împotriva Mexicului, pe 26 noiembrie.

Afla mai multe despre: leo messi 

viewscnt
Articole similare