Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cifrele de anul trecut nu o fac să îl 'arunce' aşa”. ”Tricolorul” care a fost forţat să se transfere de vedetele aduse de echipa sa | VIDEO EXCLUSIV

”Cifrele de anul trecut nu o fac să îl 'arunce' aşa”. ”Tricolorul” care a fost forţat să se transfere de vedetele aduse de echipa sa | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport înaintea confruntării dintre Moldova şi România, MM Stoica şi Basarab Panduru au analizat primul 11 trimis în teren de Edi Iordănescu şi au vorbit în detaliu despre unul dintre ”tricolori”, care a fost ”victima” transferurilor făcute de echipa sa în vară.

Ajuns la Galatasaray în vara lui 2021, la scurt timp înaintea lui Olimpiu Moruţan, Alex Cicâldău a avut parte de un an mult mai bun la Istanbul decât conaţionalul său, dar a suferit aceeaşi soartă.

Traşi pe linie moartă din cauza schimbărilor constante de pe banca tehnică a celei mai de succes formaţii din istoria fotbalului turcesc, cei doi au plecat de la Galata după doar un an, ambii sub fomă de împrumut.

Olimpiu Moruţan a ajuns în Serie B, la Pisa, în timp ce Alex Cicâlcău s-a transferat în Pro League-ul din Emiratele Unite Arabe, la Al Ittihad Kalba.

Dacă plecarea fostului jucător de la FCSB putea fi justificată, cea a fostului fotbalist al Universităţii Craiova, în opinia lui MM Stoica şi Basarab Panduru, nu putea fi bazată pe statisticile sale.

În schimb, experţii Orange Sport sunt de părere că despărţirea de Fatih Terim şi venirile a numeroase vedete la Galatasaray i-au ”semnat sentinţa” lui Alex Cicâldău.

”Cifrele de anul trecut nu o fac să îl 'arunce' aşa”

MM:

-Am văzut că nu prea a avut mari realizări pe acolo.

Panduru:

-În schimb în Turcia, pentru primul an, nu mi se pare că e puţin să dai cinci goluri.

MM:

-Nu e puţin, a şi jucat mult.

Panduru:

-Nu e nici mult, are vreo nu ştiu câte meciuri jucate, dar cinci goluri nu mi se pare că sunt puţine, să ştii. Pentru primul an.

MM:

-Da, cifrele de anul trecut nu îl fac să plece de la Galatasaray, să îl arunce cei de la Galatasaray aşa.

Panduru:

-Ba te fac, pentru că vine Lucas Torreira, vine Icardi, vine... îţi dai seama, cine mai vine? Mertens, da.

MM:

-E o problemă în momentul în care te aduce un an antrenor şi vine altul.

Panduru:

-Eu am spus tot timpul, <<încercaţi un singur lucru să faceţi, când vă duceţi la o echipă, dacă puteţi cumva, bă, vorbiţi cu antrenorul>>. E foarte important dacă te vrea sau nu te vrea. Oriunde te duci, dacă te vrea antrenorul, e cel mai important lucru. Ai şanse mai mari nu ştiu cât la sută decât alţii.

Afla mai multe despre: alex cicâldău 

viewscnt
Articole similare