Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist, ”îndepărtat de la echipa naţională” a României dintr-un motiv ”nu neapărat fotbalistic”: ”Eu am nişte informaţii” | EXCLUSIV

Un fotbalist, ”îndepărtat de la echipa naţională” a României dintr-un motiv ”nu neapărat fotbalistic”: ”Eu am nişte informaţii” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În urmă cu mai multe zile, o impresarul lui Vlad Dragomir (23 de ani), Cătălin Sărmăşan, a lansat un atac la adresa lui Edi Iordănescu şi celor de la FRF, pentru că fotbalistul lui Pafos nu a prins convocarea la această acţiune.

Unul dintre oamenii de bază de la Pafos în acest sezon, Vlad Dragomir se aştepta să fie convocat la echipa naţională pentru meciurile amicale cu Slovenia şi Republica Moldova.

În contextul în care diverse cluburi nu au vrut să le permită jucătorilor să dea curs convocărilor, mijlocaşul crescut de Arsenal avea mari speranţe că va îmbrăca tricoul României la seniori pentru prima dată.

Din păcate pentru jucătorul din campionatul cipriot, convocarea nu a mai venit, iar impresarul său a lansat nu atac la adresa celor de la FRF, prin care îi acuza că fie nu l-au observat, fie l-au ignorat deliberat.

Tânărul fotbalist mai avusese probleme la naţionala U21. Acesta a fost ”îndepărtat” în 2019, deşi avea doar 20 de ani în acel moment.

Conform lui MM Stoica, atunci nu a fost vorba de un motiv ”neapărat fotbalistic”, ci mai degrabă de faptul că cei de la FRF considerau că jucătorul nu dă totul la naţională.

”Motivul pentru care a fost îndepărtat de la echipa naţională a fost altul, nu neapărat fotbalistic”

În aceste condiţii, Dragomir nu a mai fost chemat, iar MM Stoica a sugerat că ”ruptura” dintre acesta şi FRF din urmă cu trei ani ar putea fi responsabilă pentru faptul că nici acum nu a fost convocat de Iordănescu.

Eu am nişte informaţii, dar nu aş putea să le fac publice, pentru că sunt din interiorul echipei naţionale de tineret. Chiar nu aş putea să dau mai departe ce am auzit.

Dar motivul pentru care a fost îndepărtat de la echipa naţională de tineret când era eligibil a fost altul, nu neapărat fotbalistic.

Părea că nu e foarte concentrat la acţiunile echipei naţionale. Adică părea că nu vine să îşi dea viaţa”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

După ce Edi Iordănescu a vorbit despre Dragomir în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Moldova, jucătorul i-a dat replica selecţionerului.

Afla mai multe despre: vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare