Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Dragomir, mesaj pentru Edi Iordănescu după declaraţiile selecţionerului: ”În România eşti considerat obraznic atunci când ai o părere opusă!”

Vlad Dragomir, mesaj pentru Edi Iordănescu după declaraţiile selecţionerului: ”În România eşti considerat obraznic atunci când ai o părere opusă!”

Echipa națională

Comentarii

Vlad Dragomir i-a răspuns lui Edi Iordănescu după declaraţiile făcute de selecţioner înainte de amicalul cu Republica Moldova.

Vlad Dragomir a fost dezamăgit de faptul că nu a fost luat în calcul pentru meciurile amicale ale României din luna noiembrie cu Slovenia şi Republica Moldova. Jucătorul evoluează în prezent la Pafos, în Cipru. 

La conferinţa de presă premergătoare partidei amicale cu Republica Moldova, Edi Iordănescu a făcut mai multe precizări în legătură cu situaţia atacantului român. Selecţionerul a transmis clar că, dacă Dragomir doreşte să ajungă la naţională, nu aşa o va face.

Dragomir a transmis că nu are nicio problemă cu Edi Iordănescu. El spune că a jucat constant în ultimii 3 ani, chiar în Serie B, dar nu a fost luat în calcul pentru echipa naţională. 

”În România eşti considerat obraznic atunci când ai o părere opusă!”

”E o afirmaţie exagerată că sunt egoist şi mă gândesc doar la mine. Nu am ales în mod special acest moment pentru a conturba atmosfera de la echipa naţională înainte de meciurile cu Slovenia şi Moldova. Ce aş avea de câştigat din asta? Pur şi simplu mi s-a cerut părerea şi mi-am spus-o, aşa cum o voi face întotdeauna.

Ce nu s-a înţeles bine este că eu nu am nimic cu selecţionerul, am şi spus că îi respect decizia. Eu m-am referit la tot ce s-a întâmplat în ultimii trei ani în care nimeni de la echipa naţională nu mi-a dat vreo şansă. Repet, am jucat 32 de meciuri într-un sezon de Serie B şi n-am fost băgat în seamă.

Aşa că, acum e şi mai uşor să fiu ignorat, dar nu mă plâng din atât. Am înţeles mesajul, eu îmi văd de treaba mea în continuare şi vom vedea ce va fi. Poate a deranjat faptul că mi-am spus părerea cinstit, ştiu că în România eşti considerat obraznic atunci când ai o părere opusă.

Nu cred că mi se va purta ranchiună pentru cele declarate, dacă ar fi aşa n-ar face decât să se confirme că am avut dreptate în tot ce am spus. Le urez mult succes tuturor celor implicaţi în activitatea echipei naţionale şi sper să ne revedem cândva”, a declarat Vlad Dragomir pentru ProSport

Afla mai multe despre: echipa naţională-edi iordănescu-vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare