Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ţi-ai pune casa că bate România pe cineva?”. Răspunsul fabulos oferit de Basarab Panduru, după 5-0 cu Moldova: ”Caras şi gata” | VIDEO EXCLUSIV

”Ţi-ai pune casa că bate România pe cineva?”. Răspunsul fabulos oferit de Basarab Panduru, după 5-0 cu Moldova: ”Caras şi gata” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În al doilea meci amical de la această acţiune, România a reuşit să o ”distrugă” pe Moldova, scor 5-0. În ciuda victoriei răsunătoare, Basarab Panduru nu a fost prea impresionat de ”tricolori” şi a recunoscut că nu are prea mare încredere în aceştia.

După o înfrângere dureroasă cu Slovenia, în care a fost dominată autoritar în prima repriză, România a reuşit să se descătuşeze împotriva Moldovei, câştigând la scor.

5-0 s-au impus ”tricolorii” lui Edi Iordănescu. Olimpiu Moruţan, Daniel Paraschiv şi Adrian Rus au marcat primele lor goluri pentru România, Denis Drăguş pe al doilea, iar Alex Cicâldău pe al treilea.

În urma victoriei răsunătoare, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a fost întrebat de moderatorul Silviu Tudor Samuilă dacă şi-ar pune casa că România poate bate pe cineva.

Expertul Orange Sport a oferit un răspuns fabulos: în cazul meciului cu Moldova a afirmat că ar pune măcar ”câteva camere”, dar a punctat că, la dueluri cu Insulele Feroe, Kazakhstan sau Luxembourg nu ar proceda la fel.

”Ţi-ai pune casa că bate România pe cineva?”

Panduru a mai notat că Republica Moldova s-a prezentat cu prima garnitură, dar tot nu ar fi putut pune vreo problemă selecţionatei pregătite de Edi Iordănescu.

”(n.r. ţi-ai pune casa că România bate pe cineva?) Pe Moldova, da. Pe Moldova ai pune ceva din ea, câteva camere, dar să îţi mai rămână ceva. Nu are cum, nu poate să te bată.

Moldova cred, nu cred Kazakhstan, altele din astea aşa, Armenia nu cred. Cu Feroe nu aş băga. Cu Luxemburg? Nu aş băga. Nu aş pune casa cu Luxemburg.

Cred că îi batem şi pe ăştia sincer să fiu, şi pe Feroe, şi pe... dar nu, mi-ar fi aici, Moldova... văd că nu au ce. Cine să joace? Au venit cu cei mai buni ai lor. Mai au alţii?ec

Dacă a venit Artur Ioniţă, nu mai e nimeni cred că, nu? Asta spun. A venit şi Raţă, şi Postolachi, şi Stână, adică au venit cu toţi buni, şi Moţpan, şi Plătică.

Cine mai lipseşte? (n.r. Caras şi gata) Da, Caras era secund”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare