Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În halul ăsta să răspunzi lui Dragomir, contestatarilor?”. Edi Iordănescu, luat la ţintă după atacurile lansate în ultima vreme: ”E un discurs revanşant faţă de nimeni” | EXCLUSIV

”În halul ăsta să răspunzi lui Dragomir, contestatarilor?”. Edi Iordănescu, luat la ţintă după atacurile lansate în ultima vreme: ”E un discurs revanşant faţă de nimeni” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) şi Basarab Panduru (52 de ani) au comentat declaraţiile lui Edi Iordănescu (44 de ani) la conferinţa de presă premergătoare meciului de verificare dintre România şi Moldova. Cei doi experţi Orange Sport nu au fost de acord cu unele aspecte expuse de selecţioner.

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei amicale dintre România şi Republica Moldova, Edi Iordănescu a avut un discurs dur adresat criticilor pe care le-a primit după eşecul suferit în faţa Sloveniei.

Atunci, selecţionerul echipei naţionale a fost acuzat că îl interesează doar rezultatul din meciul cu ţara vecină, nu şi cel din partida jucată pe Cluj Arena.

”În halul ăsta să răspunzi lui Dragomir, contestatarilor?”. Edi Iordănescu, luat la ţintă după atacurile lansate în ultima vreme: ”E un discurs revanşant faţă de nimeni” | EXCLUSIV

După ce au vizionat răspunsul lui Edi Iordănescu pentru contestatari, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au comentat afirmaţiile acestuia.

”Mă întreb dacă n-ar comenta nimeni conferinţele de presă, ce s-ar întâmpla. Ar fi până la urmă silit, cred că aşa ar trebui să facem, o mişcare de protest. Facem un gen de silenzio stampa ca să se vorbească de meciuri şi de ceea ce ne interesează.

E un discurs revanşant faţă de nimeni, pentru că oamenii spun ce citesc şi ce ascultă. Dacă nici amicalul cu Moldova nu e important, ce mai e important? (n.r. nimeni n-a mai avut începutul aşa de slab) Şi discursurile aşa lungi”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Oficialul celor de la FCSB a fost completat şi de Basarab Panduru, care a citit, în direct, partea din conferinţa lui Edi Iordănescu dată înaintea amicalului cu Republica Moldova.

”Pe mine nu m-a băgat că eu am fost răcit după meciul... (n.r. cu Slovenia). Dar uite aici, că am făcut şi poză. <<Important pentru mine e amicalul cu Moldova>> (n.r. citeşte de pe telefon). Ce înţelegeam eu care stăteam acasă, răcit fiind. M-a durut gâtul. Dar văd asta, ce aş putea eu să cred. E foarte important. 

Să faci conferinţa de presă, în halul ăsta să răspunzi lui Dragomir, contestatarilor, la toată lumea? Ce urmează după punctul ăsta? A urmat un sprint în direcţia opusă”, a adăugat şi Basarab Panduru.

Edi Iordănescu: ”Am fost criticaţi si au fost jigniri”

”Am un apel decent, poate o rugăminte, o solicitare a mea, au fost lucruri care au apărut vorbe, cred că v-am obişnuit în ultimii ani, chiar dacă sunt tânăr ca selecţioner, am fost tot timpul transparent, am fost deschis. Am arătat educaţie şi politeţe. Am încercat tot timpul să răspund la întrebări şi nu să le evit. 

De când sunt la echipa naţională, ca şi predecesorii mei, am fost criticaţi si au fost jigniri, dar m-am concentrat pe munca mea. Atunci când îmi sunt interpretate vorbele, când îmi sunt puse cuvinte în gură, scoase din context şi folosite în contexte care nu au legatură cu realitatea, mă deranjează şi tot timpul voi replica.

S-a insinuat că nu mă interesează rezultatul cu Slovenia şi că tot focusul e pe meciul cu Moldova. Am fost întrebat dacă sunt importante rezultatele şi am spus <<Categoric da>>, pentru că nu avem cum să ridicăm mentalitatea, nu avem cum să creştem nivelul”, afirma Edi Iordănescu, înaintea meciului amical cu Republica Moldova.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare