Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a insinuat că nu mă interesează rezultatul cu Slovenia”. Edi Iordănescu, replică tăioasă după criticile primite: ”Am un apel, o rugăminte, o solicitare”

”S-a insinuat că nu mă interesează rezultatul cu Slovenia”. Edi Iordănescu, replică tăioasă după criticile primite: ”Am un apel, o rugăminte, o solicitare”

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (44 de ani) a susţinut o conferinţă de presă înaintea partida amicală cu Republica Moldova şi a făcut ”un apel decent, poate o rugăminte, o solicitare” cu privire la criticile pe care le-a primit din spaţiul public după meciul cu Slovenia.

România va întâlni selecţionata Republicii Moldova într-un meci amical duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:30, la Chişinău.

”Tricolorii” vin după un rezultat dezamăgitor după prima partidă de verificare din această perioadă, eşecul cu Slovenia (1-2), dar Edi Iordănescu speră ca echipa să facă un joc bun în ţara vecină.

Edi Iordănescu, replică tăioasă după criticile primite: ”S-a insinuat că nu mă interesează rezultatul cu Slovenia”

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Moldova, selecţionerul României a făcut un apel după criticile pe care le-a primit în urma evoluţiei din amicalul de pe Cluj Arena.

Edi Iordănescu a transmis că afirmaţiile sale de atunci au fost interpretate în sensul în care pe el l-ar fi interesat doar rezultatul din întâlnirea cu vecinii din Moldova, nu şi cel din meciul cu Slovenia.

”Suntem bucuroşi să fim în Moldova, la Chişinău. Suntem bucuroşi că avem posibilitatea acestui joc amical, îmi doresc să fie unul înconjurat de fair-play Sper să fie un joc frumos, pe placul publicului.

Am un apel decent, poate o rugăminte, o solicitare a mea, au fost lucruri care au apărut vorbe, cred că v-am obişnuit în ultimii ani, chiar dacă sunt tânăr ca selecţioner, am fost tot timpul transparent, am fost deschis. Am arătat educaţie şi politeţe. Am încercat tot timpul să răspund la întrebări şi nu să le evit. 

De când sunt la echipa naţională, ca şi predecesorii mei, am fost criticaţi si au fost jigniri, dar m-am concentrat pe munca mea. Atunci când îmi sunt interpretate vorbele, când îmi sunt puse cuvinte în gură, scoase din context şi folosite în contexte care nu au legatură cu realitatea, mă deranjează şi tot timpul voi replica.

S-a insinuat că nu mă interesează rezultatul cu Slovenia şi că tot focusul e pe meciul cu Moldova. Am fost întrebat dacă sunt importante rezultatele şi am spus <<Categoric da>>, pentru că nu avem cum să ridicăm mentalitatea, nu avem cum să creştem nivelul”, a declarat Edi Iordănescu, înaintea meciului amical cu Republica Moldova.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare