Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se vedea că este special”. Adi Ilie a recunoscut ce atacant l-a ”lăsat mască”: ”Nu doar golurile” | EXCLUSIV

”Se vedea că este special”. Adi Ilie a recunoscut ce atacant l-a ”lăsat mască”: ”Nu doar golurile”  | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Adi Ilie (48 de ani) a fost invitat la ”Sportcast cu Sile”, de la Orange Sport, şi a fost pus de moderatorul Silviu Tudor Samuilă să aleagă între Adi Mutu (43 de ani) şi Ilie Dumitrescu (53 de an), doi dintre cei mai mari atacanţi români din ultimii 30 de ani.

Adi Ilie a avut şi posibilitatea de a se alege pe el însuşi, dar a refuzat elegant, aşa că a rămas să-şi spună preferinţa în ceea cei priveşte pe ceilalţi doi foşti mari atacanţi ai naţionalei României.

”Adi Mutu sau Ilie Dumitrescu?”. Pe cine a ales Adi Ilie şi de ce: ”Se vedea că este special” | EXCLUSIV

Dintre Adi Mutu şi Ilie Dumitrescu, ”Cobra” Ilie l-a ales pe Mutu. Fostul atacant al Valenciei şi-a şi explicat alegerea făcută.

Deşi a recunoscut că şi Dumitrescu i-a plăcut foarte mult ca jucător, Adi Ilie l-a preferat pe Mutu pentru continuitatea pe care a avut-o la cel mai înalt nivel şi pentru stilul de joc asemănător cu al său.

Toate astea au completat faptul că Mutu a marcat peste 100 de goluri în Serie A, într-o perioadă în care campionatul din Italia era cel mai puternic din Europa, poate şi din lume.

”Pe mine oricum nu mă pot să mă votez, aşa că mie mi-a plăcut Mutu foarte mult. Mi-a plăcut şi Dumitrescu, dar Mutu... poate mai apropiaţi amândoi de continuitate, de nivel de joc şi asemănări în timpul meciului.

Cu toate că Dumitrescu mi-a plăcut foarte mult, dar Mutu mi s-a părut mai exploziv, ceva mai cu gol decât Dumitrescu. Lăsând golurile la o parte, cu toate că golurile îl fac pe atacant să explodeze, să meargă la un nivel foarte bun, dar Mutu ca joc, ca potenţă în joc se vedea că este special. 

(n.r. că Mutu a marcat peste 100 de goluri în Serie A) În campionatul cel mai greu din acea perioadă (n.r. începutul anilor 2000). Atunci Serie A era peste tot, La Liga şi Premier League”, a declarat Adi Ilie, la ”Sportcast cu Sile”, de la Orange Sport.

Adi Mutu a marcat 103 goluri în 271 de meciuri jucate în Serie A la Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Livorno, Juventus, Fiorentina şi Cesena. A reuşit şi 45 de pase decisive. 

Afla mai multe despre: adi ilieadi mutuilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare