Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e Real, nici City. Un alt club uriaş din Europa, ofertă pentru Mbappe. Şefii s-au întâlnit deja pentru a discuta toate detaliile

Nu e Real, nici City. Un alt club uriaş din Europa, ofertă pentru Mbappe. Şefii s-au întâlnit deja pentru a discuta toate detaliile

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, aflată pe locul doi în Premier League, speră că ''tunarii'' vor intra în discuţii pentru transferul atacantul Kylian Mbappe, după ce starul francez a anunţat că se desparte în vară de Paris Saint-Germain.

Contractul lui Mbappe expiră pe 30 iunie şi, conform ultimelor informaţii, el nu îşi va mai prelungi înţelegerea cu campioana Franţei, devenind principala atracţie pentru perioada de transferuri din vară.

''Când este vorba de un jucător de acest calibru, întotdeauna trebuie să intrăm în discuţii'', a declarat Arteta într-o conferinţă de presă.

Antrenorul spaniol a recunoscut că transferul este greu de realizat, pentru că Mbappe ''are altă ţintă'', referindu-se în special la Real Madrid, club care îl aşteaptă de mai mulţi ani. Însă Arteta a adăugat că a discutat serios cu oficialii clubului despre dorinţa sa de a-l aduce pe starul francez la Londra.

După şapte sezoane la PSG, Mbappe, care a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, va juca la o altă echipă din sezonul viitor.

Real Madrid a negociat cu el în 2019, 2021 şi 2022, însă transferul nu s-a realizat.

Afla mai multe despre: psgmbappearsenal 

viewscnt
Articole similare