Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu este cea mai bună soluţie pentru el!”. A greşit Adrian Mazilu cu transferul la Brighton? | EXCLUSIV

”Nu este cea mai bună soluţie pentru el!”. A greşit Adrian Mazilu cu transferul la Brighton? | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Adrian Mazilu (17 ani) s-a transferat la Brighton, însă nu toată lumea consideră că acest pas este cel mai potrivit pentru jucătorul lui Gică Hagi.

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton, urmând a se prezenta sub comanda lui Roberto De Zerbi din iarnă.

Farul Constanţa va încasa în schimbul său 3.000.000 de euro, plus alte bonusuri de performanţă incluse în înţelegere.

Bogdan Cosmescu, despre Adrian Mazilu la Brighton: ”Va merge la tineret”

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu a afirmat că Adrian Mazilu s-a grăbit când a acceptat transferul la Brighton.

În opinia sa, jucătorul român va fi trimis la echipele de junioare ale formaţiei de Premier League şi există riscul ca acesta să se piardă în viitorul apropiat.

Bineînţeles, există şi posibilitatea ca Adrian Mazilu să ”explodeze” şi să ajungă un fotbalist de top, însă ultimele încercări ale jucătorilor români au bifat eşec după eşec, iar acest lucru îl face pe Bogdan Cosmescu să fie pesimist.

Va fi foarte complicat. Sper din tot sufletul meu să reziste. Va merge la tineret, la under. Acolo e o concurenţă teribilă. Academiile engleze gem de jucători buni, din toate colţurile lumii. Nu-i va fi deloc uşor.

Pentru Hagi e o afacere excelentă, pentru un băiat care arată un talent promiţător. Pentru el, nu cred că este cea mai bună soluţie. Dacă reuşeşte să se impună la Brighton e mare lucru.

Tare mi-e teamă că-i va fi extrem de greu. Hagi i-a simţit talentul şi l-a protejat. Acolo nu te protejează nimeni. La academia lui Brighton sunt de peste tot. Nu te protejează nimeni.Trebuie să fie puternic şi să progreseze.

Din păcate pentru Mazilu, suma de transfer a fost mică pentru Brighton. Pentru Guler s-au dat 20 de milioane de euro. S-au investit prea mulţi bani ca să nu-i dai şanse.

La trei milioane, e nimic pentru ei. Dacă iau 10 la trei milioane - 30 de milioane de euro cheltuite - şi unul dintre ei ajunge să joace în Premier League şi-au scos banii. Dacă ajung doi, deja e şmecherie. Nu i se vor da foarte mari şanse. Suma nu e mare cât să-i oblige”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: adrian mazilubogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare