Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu l-ai văzut pe Petrescu?". Panduru, despre plecarea lui Mutu de la CFR Cluj: "Avea un jucător, doi, pe care i-a simţit" | EXCLUSIV

"Nu l-ai văzut pe Petrescu?". Panduru, despre plecarea lui Mutu de la CFR Cluj: "Avea un jucător, doi, pe care i-a simţit" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu (45 de ani) de la CFR Cluj, venită ca urmare a eşecului usturător pe care echipa l-a suferit cu Corvinul Hunedoara în Cupa României, 0-4 în sferturile de finală.

"Pandi" a comparat situaţia lui Mutu cu cea a lui Dan Petrescu, în Coreea de Sud, şi a spus cum ar fi trebui să procedeze, în opinia sa, "Briliantul". Expertul Orange Sport s-a declarat surprins de cât de repede a renunţat Adrian Mutu la postul său de antrenor în Gruia, unde fusese instalat la începutul lui 2024.

Basarab Panduru spune ce crede că l-a determinat pe Adrian Mutu să plece de la CFR Cluj: "Avea un jucător, doi, pe care i-a simţit că nu-l ajută"

Basarab Panduru a spus că, probabil, Adrian Mutu "avea un jucător, doi, pe care i-a simţit că nu îl ajută", iar acest lucru l-a determinat să ia o decizie radicală şi să plece de la CFR Cluj, deşi Neluţu Varga îşi pusese mari speranţe în el pentru sezonul viitor.

Totuşi, chiar şi aşa, Panduru a apus că, în opinia sa, Mutu putea rezolva tensiunile cu jucătorii în vestiar şi să nu renunţe atât de uşor. Acum, CFR Cluj îi caută înlocuitor "Briliantului", care se află la al treilea mandat terminat în ultimul an de zile.

"Nu mă aşteptam să îşi dea demisia, nu l-ai văzut pe Petrescu în partea cealaltă? E pe ultimul loc, îmi cer scuze în numele jucătorilor, aici 'îmi dau demisia', acolo 'îmi cer scuze'. A avut o discuţie cu preşedintele, vin, fac, el e şeful vestiarului. Avea un jucător, doi, pe care i-a simţit că nu-l ajută, nu înţeleg de ce şi-a dat demisia, poate avea un obiectiv de îndeplinit.

Supărat eşti, dar poţi să rezolvi problemele cu jucătorii în vestiar, nu mă aşteptam la demisia asta, mă aşteptam să fie o mutare bună după Mandorlini, nici ei nu ştiu cum au atâtea puncte cu jocul ăla. Am văzut jocul cu Mutu, am zis că e ok, aş dori ca el să reuşească să facă ceva, undeva", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

De la CFR Cluj, după Adrian Mutu, a plecat şi preşedintele Cristi Balaj. Din informaţiile Orange Sport, Balaj a fost "împins" să plece de la echipă, Neluţu Varga fiind nemulţumit de mandatul său din Gruia.

Afla mai multe despre: cfr clujadrian mutuplecaredemisiebasarab panduru 

viewscnt
Articole similare