Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mai vorbesc cu nimeni de la FCSB”. A scris istorie pentru ”roş-albaştri”, însă s-a rupt total de club | EXCLUSIV

”Nu mai vorbesc cu nimeni de la FCSB”.  A scris istorie pentru ”roş-albaştri”, însă s-a rupt total de club | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

A jucat cinci ani la FCSB, apoi, după ce a agăţat ghetele în cui, a fost antrenor secund, interimar, dar şi principal, însă acum a rupt orice legătură cu ”roş-albaştrii”.

Nicolae Dică a evoluat la FCSB în două perioade: între 2004-2008 şi în 2011, timp în care a cucerit două titluri de campioană (2004/2005 şi 2005/2006), o Cupă a României (2010/2011) şi o Supercupă a României (2005/2006).

  • În 2006, Nicolae Dică a fost ales cel mai bun jucător român al anului.
  • Patru goluri a înscris Nicolae Dică pentru FCSB, în sezonul 2006/2007, în grupele Ligii Campionilor.

De asemenea, Nicolae Dică a ajuns să o antreneze pe FCSB din postura de ”principal”, în perioada iulie-noiembrie 2022, însă a fost îndepărtat după 23 de jocuri.

Nicolae Dică, rupt total de FCSB

În acest moment, Nicolae Dică este un antrenor fără angajament, după ce s-a despărţit de CS Mioveni, în urmă cu câteva săptămâni.

Prezent în studiourile Orange Sport, Nicolae Dică a recunoscut că nu mai ţine legătura deloc cu cei de la FCSB şi nu are nicio idee despre cum ar putea pregăti echipa Elias Charalambous pentru meciul cu Farul.

În acelaşi timp, ”DiCanio” recunoaşte că poate a auzit anumite informaţii legate despre acest aspect, însă ar prefera să nu le comenteze.

Nu mai vorbesc cu nimeni de la FCSB, nu e treaba mea să mă informez despre cum decurg antrenamentele la FCSB.

Poate s-au mai scurs câteva informaţii pe la vreo masă, am mai aflat, dar nu vreau să vorbesc acum”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare