Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu pot veni în faţa dumneavoastră să-l scuz pe Bancu". Reghecampf anunţă măsuri la echipă după ce va discuta cu conducerea

"Nu pot veni în faţa dumneavoastră să-l scuz pe Bancu". Reghecampf anunţă măsuri la echipă după ce va discuta cu conducerea
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a apărut descumpănit la finalul meciului cu Sepsi, scor 0-1, la finalul căruia oltenii au ratat calificarea în finala Cupei României.

Laurenţiu Reghecampf, după eliminarea Universităţii Craiova din Cupa României

Antrenorul a anunţat că se vor decide anumite schimbări, la finalul sezonului, după ce Universitatea Craiova a ratat încă un obiectiv din acest sezon. Laurenţiu Reghecampf a comentat şi eliminarea lui Nicuşor Bancu.

"Supărare, dezamăgire... Am avut patru ocazii mari, nu am profitat de ele şi am luat cartonaş roşu pe o greşeală a lui Bancu. Nu ştiu de ce nu am luat cea mai bună decizie. E o seară neagră.

Nu s-a greşit nicăieri. Nu am fost profesionişti în anumite momente. Am tratat cu uşurinţă anumite faze. Am primit un gol dintr-o degajare a portarului mult prea uşor. Puteam fi mai lucizi, conştienţi că mai aveam şanse să marcăm. 

Nu e vorba despre meciuri decisive. Avem jucători de mare valoare, dar problema e că nu am fost inspiraţi în aceste meciuri. Mereu le-am dat jucătorilor libertatea în faţa porţii de a face ce vor. 

Bancu a încercat pe tot parcursul meciului, a alergat mult. Nu pot veni în faţa dumneavoastră să-l scuz. E liderul nostru, e component al naţionalei, iar gestul făcut nu e ok şi cred că e conştient de acest lucru. 

Să terminăm acest final dramatic. E doar vina noastră. Putea fi cu totul altceva, iar după vom face o analiză şi vom lua anumite decizii", a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

Universitatea Craiova - Sepsi 0-1 (1-3 la general) în semifinala Cupei României

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în finala Cupei României, trecând în semifinale de Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului.

În tur, scorul a fost 2-1 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe, iar joi seară, în retur, tot Sepsi s-a impus cu scorul de 1-0.

Golul a fost marcat de Ştefănescu, în minutul 66.

Finala se va disputa în data de 19 mai, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare