Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu se face asta”. Eroarea majoră comisă de SUA în meciul cu Ţara Galilor. Dică, dur: ”Acum s-a văzut” | EXCLUSIV

”Nu se face asta”. Eroarea majoră comisă de SUA în meciul cu Ţara Galilor. Dică, dur: ”Acum s-a văzut” | EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a sesizat eroarea gravă care a costat-o pe SUA victoria în meciul cu Ţara Galilor. Fostul antrenor al celor de la FCSB nu a avut milă faţă de naţionala Statelor Unite, pe care a criticat-o.

SUA a încheiat la egalitate partida cu Ţara Galilor, scor 1-1, în cel de-al doilea meci al grupei B, de la Campionatul Mondial din Qatar.

Pentru SUA a marcat Weah (36), iar pentru galezi a înscris Bale, din penalty (82).

În primul meci al zilei din grupa B, Anglia a trecut de Iran, scor 6-2.

Tot astăzi a avut şi al doilea meci din grupa A, în care reprezentativa Ţărilor de Jos s-a impus în faţa Senegalului, scor 2-0.

Prezent în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a analizat cele trei partide ce au avut loc în a doua zi a turneului din Qatar.

Tehnicianul a remarcat festivalul de goluri din meciul Angliei şi a scos în evidenţă calitatea şi nivelul de joc al ambelor combatante din partida Ţările de Jos - Senegal.

”Nu se face asta”. Dică, dur faţă de eroarea majoră care a costat-o pe SUA victoria: ”Acum s-a văzut” | EXCLUSIV

Pe de altă parte, Dică nu a avut o părere foarte bună despre al treilea meci al zilei şi a luat în vizor naţionala americană.

Acesta a reproşat celor din Statele Unite că s-au retras în repriza secundă, după ce au avut avantaj la pauză şi a subliniat faptul că naţionala lor nu este aşa de bună precum s-a anticipat înainte de Mondial.

”Anglia ne-a oferit multe goluri, joc frumos. Olanda - Senegal, un meci bun. Dacă te uiti pe componenţa lotului, sunt jucători care joacă titulari la echipe foarte bune.

Şi acum s-a văzut că America nu este de calibru, prima repriză foarte bună, au pus presiune, nu au făcut greşeli, dar în a doua repriză au făcut pasul înapoi şi i-a costat. I-au egalat, nu se face pasul ăsta înapoi”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Pentru SUA urmează testul dificil cu Anglia, liderul grupei B. Meciul va avea loc vineri, 25 noiembrie, de la ora 21:00. În ultima etapă o va întâlni pe Iran.

Afla mai multe despre: cm 2022dicasua 

viewscnt
Articole similare