Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu se poate ca Vassaras să-şi ceară scuze doar pentru anumite echipe”. Încă un club din Superligă cere echitabilitate de la CCA

”Nu se poate ca Vassaras să-şi ceară scuze doar pentru anumite echipe”. Încă un club din Superligă cere echitabilitate de la CCA

Fotbal

Comentarii

Ultimul comunicat emis de şeful CCA, Kyros Vassaras, a dinamitat Superliga României.

Tot mai mulţi conducători de cluburi din Superligă să simt nerespectaţi de preşedintele CCA, Kyros Vassaras, după ce grecul le-a prezentat scuze celor de la CFR Cluj, în urma arbitrajului care i-a defavorizat clar în meciul cu Sepsi, pierdut cu 1-2.

Comunicatul lui Vassaras pare a fi scânteia

Luni dimineaţă, în urma greşelii de arbitraj de la meciul Sepsi - CFR Cluj 2-1, din care covăsnenii au marcat golul victoriei, Kyros Vassaras a emis un comunicat de presă în care a anunţat că asistentul Alexandru Vişan, împreună cu arbitrul VAR - Iulian Dima şi asistentul VAR - Alexandru Filip vor fi reţinuţi de la delegări.

În acelaşi timp, grecul şi-a cerut scuze în numele celor trei arbitri, cum nu s-a mai întâmplat niciodată în mandatul său.

Imediat, cluburile din Superligă împotriva cărora s-a greşit recent au început să-şi spună nemulţumirea. Unii public, cum ar fi FCSB-ul, alţii doar la nivel intern, cel puţin pentru moment.

Ultimii care şi-au declarat public dezamăgirea sunt şefii de la Dinamo. Administratorul special, Andrei Nicolaescu, cere ca şi Dinamo să primească acelaşi tratament din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Nu se poate ca domnul Vassaras să iasă pentru anumite echipe şi să răspundă, să îşi ceară scuze. Şi pe alte echipe să le ignore total. Nu e normal ca un astfel de tratament să se întâmple într-o competiţie în care toate competitoarele au aceleaşi drepturi. Merita şi Dinamo un răspuns.

La meciul de aseară a fost penalty clar în minutul 14, mai clar decât cel pe care l-am primit la Oradea împotriva noastră, în minutul 95. Suntem trataţi la «şi alţii». Nu aştept nicio scuză, aştept să fim trataţi în mod egal cu ceilalţi participanţi la competiţie. Încerc, în continuare, să trag semnale de alarmă”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Afla mai multe despre: kyros vassarasccaandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare