Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu ştiu dacă FCSB are potenţialul de a învinge CFR şi Farul”. Semnalul de alarmă tras în privinţa echipei lui Pintilii după cantonamentul din Turcia | EXCLUSIV

”Nu ştiu dacă FCSB are potenţialul de a învinge CFR şi Farul”. Semnalul de alarmă tras în privinţa echipei lui Pintilii după cantonamentul din Turcia | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nana Falemi a vorbit despre FCSB în direct la Orange Sport. El nu este sigur dacă în acest moment FCSB se va putea bate cu CFR şi Farul.

Formaţia FCSB a fost învinsă, luni, cu scorul de 4-1, de Rakow Czestochowa, fosta echipă poloneză a lui Deian Sorescu, în cadrul cantonamentului din Antalya.

În primul meci amical din Antalya, FCSB a pierdut cu Pogoń Szczecin, scor 0-2. Cele două meciuri din Turcia au ridicat mari semne de întrebare în privinţa şanselor pe care FCSB le are la câştigarea titlului în Superligă. 

Nana Falemi susţine că la FCSB este nevoie de un antrenor foarte dur. De asemenea, el nu este sigur dacă în acest moment, FCSB va putea lua 6 puncte din partidele cu CFR şi Farul. 

”Se ştie că Tomy îi încarcă mult pe jucători. Am avut senzaţia că am avut doar viteza 1 şi 2. Dar ca să poţi să depăşeşti momemntele astea, trebuie să ai o disciplină fantastică tactică. 

Poţi să faci asta dacă ai un antrenor foarte dur, care ştie să se impună. Ori, lucrul ăsta îmi spune că atunci când e greu, echipa tinde să cedeze. Totuşi, echipa are calitate şi sunt convins că vor arăta mai bine. 

Totuşi, ei se bat la locul 1. Ca să baţi CFR şi Viitorul, trebuie să iei 6 puncte cu ele... o să fie destul de dur, iar în momentul ăsta încă nu ştim dacă echipa are potenţialul ăsta. Să treacă de CFR şi să ia cel puţin 4 puncte”, a spus Nana Falemi, la Orange Sport. 

FCSB - Rakow, 1-4, în al doilea meci amical din Antalya pentru echipa lui Mihai Pintilii

FCSB - Rakow s-a terminat 1-4. După ce au intrat cu 0-3 la pauză, fotbaliştii lui Mihai Pintilii au redus din diferenţă prin Omrani, în minutul 69, dar polonezii au mai marcat o dată până la finalul celor 90 de minute. 

Afla mai multe despre: fcsb-falemi-farul cfr 

viewscnt
Articole similare