Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu te-ai fi aşteptat la asta! Bogdan Cosmescu a dezvăluit cu cine ţine din România: ”Dintotdeauna am fost de partea rebelilor” | EXCLUSIV

Nu te-ai fi aşteptat la asta! Bogdan Cosmescu a dezvăluit cu cine ţine din România: ”Dintotdeauna am fost de partea rebelilor” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a fost invitatul lui Dan Udrea în emisiunea „Întrebaţi şi voi” de pe canalul nostru de YouTube.

Carismaticul comentator sportiv a surprins când a dezvăluit numele echipei din România pe care a simpatizat-o: Pandurii Târgu Jiu. 

În 2013, Pandurii Târgu Jiu a obţinut cea mai bună clasare din istorie, locul doi în Liga 1, la capătul unui sezon magnific. Gorjenii au participat în Europa League pentru prima oară în istorie după un play-off nebun, în care trupa lui Cristi Pustas a eliminat-o pe Braga, deşi pierduse partida în tur.

Pandurii şi Atletico, echipele favorite ale lui Cosmescu!

Bogdan Cosmescu a explicat că datorită bunicului său, care a s-a născut în apropierea oraşului Târgu Jiu, a ajuns să o susţină pe Pandurii. Comentatorul a explicat că nu poartă nicio simpatie pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă ce în prezent evoluează în Liga 2.

”Am ţinut cu Pandurii Târgu Jiu. Bunicul meu era din zona Târgu-Jiu, am ţinut cu Pandurii, dar nu varianta asta de acum, care nu spune nimic. Varianta aia care. ulterior s-a dovedit că trăia din banii minerilor, iar, de fapt, nu era nimic corect.

Nu simpatizez cu nimeni pe plan intern. Pe vremea când eram foarte mic simpatizam cumva cu Steaua, acum nu mai ţin cu nimeni din mai multe motive. La FCSB nu îmi place ce se întâmplă, CSA Steaua mi se pare o chestie artificială...

La Dinamo îmi place atmosfera senzaţională din jurul echipei, dar mă enervează chestia asta cu insolvenţa, felul în care ”bărbieresc” câte 25.000.000 de euro o dată la trei ani, păcălind nişte oameni. Este frumos la Rapid. Dacă aş fi copil, cred că de Rapid m-aş îndrăgosti”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Pandurii Târgu Jiu s-a desfiinţat în 2022, după 60 de ani de existenţă.

”Din afara României îmi place de Atletico Madrid. Îi susţin din anii 90, încă de pe vremea lui Jesus Gil y Gil (n.r.- fostul preşedinte al madrilenilor). Mie nu mi-a plăcut niciodată să ţin cu ăla tare. Nu îi înţeleg pe românii care ţin cu Bayern, Juventus, Real Madrid... Eu dintotdeauna am fost de partea rebelilor”, a adăugat Cosmescu.

 

Afla mai multe despre: bogdan cosmescupanduriisteauafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare