Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu trebuie să fim luaţi de de fraieri”. Rednic îşi strigă dezamăgirea: ”Eu am experienţă şi vă spun”

”Nu trebuie să fim luaţi de de fraieri”. Rednic îşi strigă dezamăgirea: ”Eu am experienţă şi vă spun”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a prefaţat duelul din Superligă cu campioana României, Farul Constanţa.

UTA Arad o va întâlni pe Farul, în deplasare, joi, 26 octombrie, de la ora 20:00, în cadrul unei restanţe din Superligă.

UTA are o serie de patru rezultate de egalitate, dar speră să obţină maximum din vizita de pe terenul campioanei României.

Rednic: ”Nu trebuie să fim luaţi de de fraieri”

În conferinţa de presă dedicată partidei, Mircea Rednic a subliniat ce jucători i se par cei mai periculoşi de la Farul.

Totodată, antrenorul arădenilor nu a trecut încă peste posibilul gol dat de UTA, dar anulat în partida cu Rapid, din etapa trecută.

”Întâlnim echipa campioană, cu un lot bun, omogen, cu jucători care pot să facă diferenţa, cum sunt Budescu sau Louis Munteanu, chiar dacă trece printr-un moment greu. 

Acum se concentrează pe campionat, atunci (n.r. când a fost amânată partida) a fost un ajutor pentru ei, noi ca şi club am fost înţelegători. Numai alţii nu apreciază.

Eu când am declarat că din cauza nocturnei nu ni s-a dat golul am fost ironic, nu ai cum să nu vezi. Nu trebuie să fim luaţi de de fraieri, a fost gol. 

Eu am experienţă şi vă spun că atâta timp cât piciorul de sprijin e după linie e clar… Ca să loveşti mingea cu celălalt picior trebuie să faci o pendulare, că-i mai mică, că-i mai mare, iar el a făcut o pendulare mare şi s-a văzut clar că mingea a trecut de linie.

Poate se şi impunea un al doilea cartonaş galben pentru Stolnik, dar dă-mi golul înainte de toate. Păcat, a fost un joc bun, iar asta ne dă încredere”, a declarat Mircea Rednic, înainte de meci.

UTA Arad se află pe locul 14, cu 11 puncte, în timp ce Farul se clasează pe locul 7, cu 19 puncte acumulate.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicsuperliga 

viewscnt
Articole similare