Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic nu este pe deplin mulţumit, după egalul cu Rapid. ”Nu mă mulţumesc cu un punct”. Ce a spus despre faza la care UTA a cerut gol

Mircea Rednic nu este pe deplin mulţumit, după egalul cu Rapid. ”Nu mă mulţumesc cu un punct”. Ce a spus despre faza la care UTA a cerut gol

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a tras concluziile la finalul meciului pe care UTA l-a terminat la egalitate contra Rapidului, scor 2-2.

Mircea Rednic este de părere că UTA a avut gol valabil 

”A fost un meci bun făcut de echipa noastră, pe un teren neutru, care ne-a pus probleme. Ne-am descurcat foarte bine. Nu pot să spun că mă mulţumesc cu un punct, pentru că ei au avut doar situaţii de gol. Ne-au surprins prin cele două faze. Nu aveam voie să fim surprinşi. Mă bucur că am revenit. Mă bucur că Luckassen a înscris, asta este un lucru bun pentru un atacant.

Normal că mi-aş fi dorit să câştigăm, pentru că aveam nevoie mare de victorie, dar cred că am practicat un joc bun. Uşor, uşor, lucrurile încep să meargă. M-am simţit foarte bine la Oradea. Ştiu că suporterii au făcut eforturi mari, fiind vineri. Cred că este soluţia cea mai bună ţinând cont situaţia de la Arad.

(n.r. despre faza la care Borza a respins mingea din faţa liniei porţii) Mi s-a părut că mingea a trecut de linia porţii. Nu mai contează”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu Rapid.

VIDEO cu faza invocată de antrenorul UTA-ei

Afla mai multe despre: utarapidmircea rednic 

viewscnt
Articole similare