Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumire pe chipul lui Cristiano Bergodi, după remiza Rapidului cu UTA: ”Am luat două goluri în mod prostesc. Nu-mi convine”

Nemulţumire pe chipul lui Cristiano Bergodi, după remiza Rapidului cu UTA: ”Am luat două goluri în mod prostesc. Nu-mi convine”

Rapid

Comentarii

Antrenorul formaţiei Rapid, Cristiano Bergodi (59 de ani), a tras concluziile după remiza cu multe goluri contra celor de la UTA Arad.

Rapid a remizat cu UTA Arad, scor 2-2, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Formaţia giuleşteană a deschis scorul la Oradea, Funsho Bamgboye înscriind în minutul 12, din pasa lui Petrila. 

Gazdele au egalat în minutul 19, când Rareş Pop l-a învins pe Horaţiu Moldovan. 

Borza a scos de pe linia porţii în minutul 42, pentru ca giuleştenii să intre în avantaj la cabine după golul de 2-1 reuşit de Funsho în minutul 45+1. Arădenii au egalat prin Luckassen, în minutul 75.

Bergodi: ”Ar fi trebuit să câştigăm, dar am făcut greşeli”

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a afirmat că rezultatul este unul echitabil, dar nu a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi din defensivă.

”A fost un meci bun, dar e păcat când dai două goluri în deplasare şi iei tot două. E un punct luat în deplasare, dar ar fi trebuit să câştigăm. Am riscat pe final, puteam să şi pierdem, dar am făcut greşeli. Asta este!

Am jucat bine, nu putem spune că ne-a lipsit cineva (n.r. a fost întrebat despre lipsa lui Rrahmani), Nu pot vorbi că mi-a lipsit cineva, sunt mulţumit de cum a intrat Stan, un copil de 18 ani. 

Problema e că ar fi trebuit să gestionăm mai bine când am condus cu 2-1. Am luat două goluri în mod prostesc şi asta a fost! Suntem toţi un pic dezamăgiţi, şi băieţii sunt. Credeam că putem câştiga, era important să luăm trei puncte aici.

Trebuie să mergem înainte fără să facem o tragedie. Asta este! Sunt mulţumit de atac.  Funsho, care e un jucător important, a dat două goluri, încet-încet reuşesc şi «aripile» să dea goluri, Claudiu Petrila a jucat foarte bine. Dar nu-mi convine cum am luat cele două goluri. Asta este, trebuie răbdare.

Nu trebuie să ne afecteze prea tare acest rezultat. Trebuie să reglăm unele lucruri, să vorbim unde am greşit. Am vorbit cu băieţii, consider că am făcut un meci bun”, a declarat Bergodi, după meci.

În urma acestei remize, Rapid ocupă locul al treilea în clasament, cu 23 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe locul 14, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodisuperliga 

viewscnt
Articole similare