Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să tacă din gură". MM, necruţător cu triplul campion al României cu FCSB: "Vrei să mai joci? Mai dă puţin jos din colac, că eşti supraponderal"

"Să tacă din gură". MM, necruţător cu triplul campion al României cu FCSB: "Vrei să mai joci? Mai dă puţin jos din colac, că eşti supraponderal"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, n-a ratat o nouă oportunitate de a-i da replica lui Adi Popa. De această dată, fotbalistul de 35 de ani a transmis că asocierea dintre echipa din Superliga şi Steaua Bucureşti se face prin manipulare.

Adi Popa: "Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua"

Triplul campion al României cu FCSB a jucat pentru CSA Steaua pe finalul carierei, iar în ultimii ani s-a poziţionat de partea "militarilor", în privinţa identităţii. Adi Popa a oferit o nouă declaraţie, în ultimele zile, despre dispută. 

"Nu trece săptămâna fără să se discute că «FCSB este Steaua». Ideea asta, la cât de agresivă şi puternică este, este indusă cu forţa. «Îl spălăm pe creier, FCSB este Steaua». Iar cine nu cunoaşte cu adevărat va lua de bună: «Da, aşa e»", a spus, printre altele, Adi Popa la Naţiunea Stelistă

MM Stoica i-a dat replica lui Adi Popa

Oficialul FCSB nu a trecut cu vederea opinia fotbalistului de 35 de ani, căruia i-a reamintit că a fost propulsat de echipa finanţată de Gigi Becali. De asemenea, MM Stoica l-a ironizat pe cel poreclit "Motoreta". 

"E un mic influencer, că fotbal nu mai joacă de mult, de când a plecat de la noi, de la FCSB nu e Steaua. Se dă atacant, a jucat în trei campionate şi a dat un gol. Când îl dădeaţi voi titular în echipa aia, era doar titular când mai lipsea un jucător. În echipa aia din 2012-2013, dreapta era Chipciu, după aia mai intrau unul, altul. 

E prea mult băgat în seamă, vorbeşte. E opinia lui, foarte frumos. El a existat şi a făcut bani exclusiv datorită echipei despre care zice că nu e... Unde a jucat în afară de echipa asta? Zi-mi un gol important marcat de băiatul ăsta. Unul, doar unul. A făcut parte din echipa care a câştigat. Nu-mi plac oamenii ăstia care încearcă să treacă drept altcineva şi am multe exemple. 

Până a plecat la Reading nu i-am auzit vocea. Când s-a întors a început să explice nişte chestii. Îi spuneam: <<Cine eşti? Te-au schimbat?>>. 

Întrebaţi-i pe ăia de la Chiajna cu ce s-a ocupat. Fotbal n-a jucat. S-a ocupat cu multe chestii extrafotbalistice. Am auzit că <<Băi, staţi liniştiţi, că-l dă afară pe Lincar>>, iar primarul l-a trimis la plimbare. 

Băiatul ăsta are nişte probleme. S-a dus la o masă unde nu era invitat, era dată de Lincar pentru toată echipa şi n-a ajuns bine. Îmi pare rău că vorbeşte în continuu, că bate câmpii cu asta. Bravo ţie. Vrei să mai joci? Mai dă puţin jos din colac, că eşti supraponderal. S-ar putea să nu fie aşa. Ar trebui să tacă din gură că vorbeşte prea mult, mă mir că-l mai băgăm în seamă", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adi popamm stoicafcsb steauacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare