Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după atac! Moldovan "l-a potolit" pe Cojocaru, pentru ce a putut spune despre el: "Frustrări" | EXCLUSIV

Prima reacţie după atac! Moldovan "l-a potolit" pe Cojocaru, pentru ce a putut spune despre el: "Frustrări" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Nemulţumirile publice ale lui Valentin Cojocaru (28 de ani) nu au rămas fără răspuns. După ce selecţionerul Edi Iordănescu i-a oferit replica, a venit rândul lui Horaţiu Moldovan (25 de ani) să comenteze declaraţia care l-a vizat.

Nemulţumit că nu este convocat, Valentin Cojocaru l-a atacat pe Horaţiu Moldovan. Replica portarului de la Rapid

Echipa naţională a obţinut patru puncte din şase posibile din meciurile cu cele mai slabe naţionale, Belarus şi Andorra, din grupa de calificare la EURO 2024. Şi de această dată selecţia a fost pusă sub semnul întrebării, cel puţin la nivelul postului de portar. 

Fostul jucător al Viitorului Constanţa, Valentin Cojocaru, consideră că este nedreptăţit de Edi Iordănescu, mai ales că a evoluat la echipe din străinătate, printre care: Dnipro, Feyenoord, Leuven sau Pogon Szczecin. 

De asemenea, Valentin Cojocaru a spus că are mai puţine gafe în poartă decât titularul naţionalei, Horaţiu Moldovan. Rapidistul a reacţionat după ce a fost atins de cuvintele triplului campion al României cu FCSB. 

"Am rămas surprins de ceea ce s-a declarat. Şi-a arătat caracterul. Nu cred că e fair-play să vorbeşti despre un coleg de-ai tăi. Nu vreau să comentez unele frustrări ale anumitor jucători. Nu mă ştiu cu el şi nici nu vreau să mă cunosc cu el", a declarat Horaţiu Moldovan, pentru Orange Sport. 

Horaţiu Moldovan vrea titlul cu Rapid Bucureşti

Vineri, de la 21:00, UTA joacă acasă cu Rapid Bucureşti, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Horaţiu Moldovan va fi în poartă. 

"Încă mai ţin legătura cu oamenii din conducere şi cu unii jucători. Dar doar mă gândesc la ce am de făcut la Rapid şi le mulţumesc că am avut ocazia să debutez în Liga 1 la UTA", a adăugat portarul Rapidului, care a redat şi gândurile celor din Giuleşti, pentru acest sezon. 

Nu cred că ar fi o glumă. Cred că e un obiectiv (n.r. - ca Rapid să câştige titlul de campioană a României). Eu asta îmi doresc. Cu siguranţă clubul ne-a spus locurile 1-3, dar eu îmi doresc titlul", a mai spus portarul titular al Rapidului şi echipei naţionale, Horaţiu Moldovan, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: valentin cojocaruhoratiu moldovanportar titular echipa nationalavalentin cojocaru atac echipa nationalahoratiu moldovan rapid 

viewscnt
Articole similare