Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără milă! De ce Bergodi nu l-a primit pe Sefer la antrenamentele Rapidului: "Nu poţi, efectiv nu poţi" | EXCLUSIV

Fără milă! De ce Bergodi nu l-a primit pe Sefer la antrenamentele Rapidului: "Nu poţi, efectiv nu poţi" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au comentat decizia luată de Cristiano Bergodi, care nu i-a permis lui Antonio Sefer să se antreneze cu prima echipă a Rapidului, la trei luni de când s-a transferat în Israel.

De ce Antonio Sefer nu a fost lăsat de Cristiano Bergodi să se antreneze cu prima echipă la Rapid

Tenisiunile din Orientul Mijlociu l-au făcut pe Antonio Sefer să plece din Israel, iar într-o primă reacţie atacantul lateral a spus că a stat în buncăr, pentru siguranţa sa. 

Revenit în România de câteva zile, jucătorul lui Hapoel Beer Sheva a fost primit la echipa de tineret a Rapidului, iar Cristiano Bergodi a explicat că nu este momentul potrivit pentru ca Antonio Sefer să fie inclus în programul primei echipe

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, a explicat de ce decizia luată de Cristiano Bergodi este cea corectă. 

"E logică decizia. Dacă ai doi jucători pe post şi are Rapid, tu îţi antrenezi jucătorii tăi. Nu poţi veni să aduci jucători în plus, că dai peste cap toate planurile. Şi noi am întâmpinat asemenea caz. Da, pot veni oricând, se pot antrena, pot face încălzire cu echipa, dar sunt antrenamente cu conţinut tactic. Nu poţi băga jucători cu care nu lucrezi. Nu poţi, efectiv nu poţi. 

Să-ţi spun ceva. Când era Chiricheş la Napoli sau Tătăruşanu la Milan, normal că nu era nicio problemă să facă un antrenament. Vine Chivu, poate aduce un vibe foarte bun, dar asta nu înseamnă că vine un jucător fără echipă şi se antrenează zi de zi cu tine. Nu ai cum să faci aşa ceva. Cu toată dragostea pentru foştii jucători, dar tu chiar ai treabă, ai meciuri de jucat. Iar majoritatea antrenamentelor au conţinut tactic, iar tu lucrezi cu jucătorii pe care te bazezi. 

La noi poate veni oricine, vine la sală, vine la un tenis, dar la antrenament, nu. Eu, la Galaţi, a trebuit să-i spun celui mai bun prieten pe care-l aveam, coleg cu mine la juniori, că trebuie să plece. Mergeam aşa, plângeam eu, plângea şi el, spuneam gata, nu ştiu ce... Asta e realitatea", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Antonio Sefer, trimis la tineret: "Îl bagi într-un sistem cu care nu are nicio treabă"

De acord cu decizia luată de Cristiani Bergodi în privinţa lui Antonio Sefer a fost şi componentul Generaţiei de Aur, Basarab Panduru, care a explicat că trebuie să fie o delimitare între jucătorii pe care se bazează italianul la Rapid şi cei care nu fac parte din planurile sale. 

"Îl bagi şi pe el într-un sistem cu care nu are nicio treabă. Se antrenează cum vrea el, dar ceilalţi trebuie să-şi facă treaba. E decizia lui Bergodi, eu n-aş comenta-o, pentru că el ştie cel mai bine. E corectă până la urmă", a declarat expertul Orange Sport, despre trimiterea lui Antonio Sefer la echipa de tineret. 

Afla mai multe despre: antonio sefercristiano bergodiantonio sefer rapid bucurestiantonio sefer israelcristiano bergodi rapid 

viewscnt
Articole similare