Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola şi-a ales favoritul: ”Balonul de Aur ar trebui să aibă două secţiuni: una pentru Messi şi una pentru ceilalţi”

Guardiola şi-a ales favoritul: ”Balonul de Aur ar trebui să aibă două secţiuni: una pentru Messi şi una pentru ceilalţi”

Lionel Messi

Comentarii

Tehnicianul celor de la Manchester City, Pep Guardiola (52 de ani), şi-a exprimat părerea cu privire la decernarea Balunului de Aur 2023.

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a afirmat, vineri, că Balonul de Aur ar trebui să aibă o categorie separată pentru starul argentinian Lionel Messi. Totuşi, el este de părere că în acest an trofeul ar trebui să îi revină lui Erling Haaland.

“Haaland ar trebui să câştige. Da. Am reuşit tripla şi el a înscris 50 de milioane de goluri”, a spus Guardiola, potrivit bbc.com.

Erling Haaland se numără printre cei 30 de candidaţi pentru Balonul de Aur, trofeu ce va fi decernat la 30 octombrie.

Lionel Messi, legitimat la Inter Miami, este considerat marele rival al lui Haaland. Argentinianul a cştigat trofeul de şapte ori şi a jucat un rol cheie în triumful Argentinei la Cupa Mondială de fotbal.

Guardiola l-a antrenat pe Messi la FC Barcelona, în perioada 2008-2012.

“Balonul de Aur ar trebui să aibă două secţiuni. Una pentru Messi şi apoi pentru ceilalţi. Cel mai prost sezon al lui Messi este cel mai bun pentru restul”, a completat tehnicianul.

Afla mai multe despre: pep guardiolalionel messierling haalandbalon de aur 2023 

viewscnt
Articole similare